Başbakan Yıldırım Muş'ta

- Yıldırım, valilik ve belediyeyi ziyaret etti - Başbakan Yıldırım: "Alparslan'ın torunları farkını gösterdi. Şartlar ne kadar zor olursa olsun Muşlu vatandaşlarımızla buluşmak, onlarla beraber olmak her şeye değer"

Google Haberlere Abone ol
Başbakan Yıldırım Muş'ta

MUŞ (AA) - Başbakan Binali Yıldırım, Muş'ta valilik ve belediyeyi ziyaret etti.

Yıldırım, Belediye Meydanı'nda düzenlenen mitingin ardından Muş Valiliğine geçti.

Vali Seddar Yavuz ve diğer yetkililer tarafından karşılanan Binali Yıldırım, bir süre burada kaldı.

Şehirdeki yatırımlara ve yürütülen çalışmalara ilişkin Yavuz'dan brifing alan Yıldırım, daha sonra Muş Belediyesine gitti.

Başbakan Yıldırım'ı, Belediye Başkanı Feyat Asya ve belediye çalışanları karşıladı.

Basına kapalı gerçekleşen ziyaretin ardından Yıldırım, çıkışta kendisini bekleyen gazetecilere değerlendirmelerde bulundu.

- "Muş rekora gidiyor"

Hasret giderdiklerini, Muş'un kendilerini bağrına bastığını belirten Binali Yıldırım, "Alparslan'ın torunları farkını gösterdi. Şartlar ne kadar zor olursa olsun Muşlu vatandaşlarımızla bir araya gelmek, buluşmak, onlarla beraber olmak her şeye değer." ifadelerini kullandı.

Bir gazetecinin, "16 Nisan'ın rengi belli oldu sanki Muş'ta" ifadesi üzerine Yıldırım, "Rengi burada çoktan belli oldu. Muş şimdi rekora gidiyor. Bingöl ile yarışıyorlar ama Bingöl daha iddialı olduğunu söylüyor. Bakalım göreceğiz, komşuları ben birbirine takmayayım şimdi." karşılığını verdi.

Başbakan Yıldırım'a, Başbakan yardımcıları Mehmet Şimşek ve Veysi Kaynak, AK Parti Genel Başkan yardımcıları Cevdet Yılmaz ve Mehdi Eker ile bazı milletvekilleri de eşlik etti.

Yorumlar