Başbakan Yıldırım: Muharrem İnce'yi işletmişler

Başbakan Yıldırım, AK Parti'nin Ankara milletvekili adayları toplantısında önemli açıklamalarda bulundu. CHP'nin adayı Muharren İnce'nin 'işletildiğini' vurgulayan Başbakan, "Birileri İnce'yi ABD'liyim diye arayıp işletmiş. Buradan ilan ediyorum telefonun ucundaki ABD'li değil" şeklinde konuştu.

Google Haberlere Abone ol
Başbakan Yıldırım: Muharrem İnce'yi işletmişler

Başbakan Binali Yıldırım, AK Parti'nin Ankara milletvekili adayları tanıtım toplantısında konuştu.

Yıldırım'ın açıklamasından öne çıkanlar şöyle:

"Muhalefetin vaatlerine bakıyorum. Geçtiğimiz gün şöyle bir hesap yaptım neler yapacaklar diye. Yüzlerce milyarlık ek bütçeyi gerektiren şeyler vaat etmişler. Vaadin şirazesi kaydı. Siyasette peşin simit veresiye kebaptan iyidir. Biz bu nedenle söylemiyoruz, yapıyoruz. Yaptıktan sonra söylüyoruz.

"Yıllık 426 milyarlık vaat olur mu?"

Bugünlerde yine vaatler havada uçuşuyor. Hesap yok, kitap yok. Bir tanesi şöyle bakayım ne vadetmiş dedim, bir hesap yaptım. Yıllık 426 milyarlık vaat yapmış. Türkiye bütçesinin üçte ikisi. Mevcudun üzerine bunları da koyacak. Ben, takdiri milletime bırakıyorum.

"Seni arayanlar ABD'li değil"

CHP'nin adayını telefonda işletmişler. ABD'liyim diye de kandırmışlar. Buradan ilan ediyorum, seni arayanlar ABD'li değil. Bir kulağı Kandil'de, bir kulağı Pensilvanya'da olanlarla bu ülkenin geleceği inşa edilemez."

Yorumlar