Baro Temsilcisi Gündoğdu: Masum insanlara karşı kumpası lanetliyoruz

Antalya'nın Gündoğmuş ilçesi Baro Temsilcisi Avukat Mücahit Gündoğdu, demokrasinin rafa kaldırılması hususunda Türkiye'nin 28 Şubat dönemin daha kötü şartlarını yaşadığını söyledi. Eski İçişleri Bakanı İdris Naim Şahin'in Meclis...

Google Haberlere Abone ol
Baro Temsilcisi Gündoğdu: Masum insanlara karşı kumpası lanetliyoruz

Antalya'nın Gündoğmuş ilçesi Baro Temsilcisi Avukat Mücahit Gündoğdu, demokrasinin rafa kaldırılması hususunda Türkiye'nin 28 Şubat dönemin daha kötü şartlarını yaşadığını söyledi.

Eski İçişleri Bakanı İdris Naim Şahin'in Meclis gündemine taşıdığı Hizmet Hareketi'ne yönelik kumpas kurulmasını nefretle kınadıklarını belirten Gündoğdu, masum insanlara yönelik kumpas kuran karanlık kişilerin bir an önce gün yüzüne çıkartılarak yargı karşısında hesap vermesi gerektiğini kaydetti.

Hizmet Hareketi'ne yönelik kumpas kurmaların geçmişte başka aktörler tarafından yapıldığını anlatan Gündoğdu, bugün ise kimler tarafından yapıldığının ise 76 milyon Türkiye'nin iyi bildiğini kaydetti. Gündoğdu, "Masum insanlara kumpas kuranlar bir an önce gün yüzüne çıkartılarak yargı karşısında hesap vermeli. Bu milletin temiz, masum ve gönüllerinde insanlık sevdalısından başka bir sevda bulunmaya kişilere yönelik her türlü tezgahı lanetliyoruz. Bu millette kendi insanına kumpas kuranları hiç bir zaman affetmeyecektir." dedi.

Gündoğdu, Antalya Büyükşehir Belediye Başkanı Menderes Türel'i 30 Mart mahalli seçimlerinde kendisine oy vermediği gerekçesiyle Hizmet Hareketi ve Süleyman Hilmi Tunahan'ın muhiplerinin yaptığı okul ve yurt inşaatına yönelik hukuk dışı uygulamayı kınadıklarını da kaydetti. Gündoğdu, Başkan Türel'in keyfi uygulama ile insanlar arası ayrım yaparak anayasal suç işlediğini ifade etti. CİHAN

Yorumlar