Balyoz’dan tahliye olan Topuz: Devletten beklediğimiz hainleri bulması

Anayasa Mahkemesi’nin verdiği hak ihlali ve Anadolu 4. Ağır Ceza Mahkemesi’nin Balyoz hükümlüleri hakkında verdiği tahliye kararın ardından tahliyeler başladı. Ankara Mamak Eşref Akıncı Kışlası içinde bulunan Mamak Askeri Cezaevinden...

Google Haberlere Abone ol
Balyoz’dan tahliye olan Topuz: Devletten beklediğimiz hainleri bulması

Anayasa Mahkemesi’nin verdiği hak ihlali ve Anadolu 4. Ağır Ceza Mahkemesi’nin Balyoz hükümlüleri hakkında verdiği tahliye kararın ardından tahliyeler başladı. Ankara Mamak Eşref Akıncı Kışlası içinde bulunan Mamak Askeri Cezaevinden tahliye olan emekli asker Sinan Topuz, "Devletten beklediğimiz bu iftiracıları hainleri, çeteyi bulması adalete teslim etmesi." dedi.

Kışla çıkışında basın mensupların açıklamada bulunan Topuz, "Hainlerin, iftiracıların sayesinde onları yüzünden bir arkadaşımız öldü. O arkadaşımız asla unutmayacağız. Devletten beklediğimiz bu iftiracıları hainleri, çeteyi bulması adalete teslim etmesi. Başka türlü adalet gerçekleşmez. Bizim çıkmamız adalet değil. Bunu bize yapanların bulunması lazım. Onların adalete teslim edilmesi lazım." ifadelerini kullandı.

CİHAN

Yorumlar