Balıkesir-Susurluk yolundaki kalanlar kurtarıldı

Balıkesir Büyükşehir Belediye Başkanı Yücel Yılmaz, "İnşallah kısa süre içinde mahsur kalan bütün araçlar kurtulacak, şu an araçlar bariyeri keserek açtığımız yerden çıkış yapmaya başladı. İleriden tekrar kendi yollarına girerek devam edecekler" dedi.

Google Haberlere Abone ol
Balıkesir-Susurluk yolundaki kalanlar kurtarıldı

Balıkesir'de kar yağışı nedeniyle kapalı olan Susurluk yolundaki bariyerler kesilerek bölgede mahsur kalan araçların karşı yöndeki tek şeritten hareket etmesi sağlandı.

Balıkesir Büyükşehir Belediye Başkanı Yücel Yılmaz ve itfaiye ekipleri, 20 saattir trafiğe kapalı olan Balıkesir-Susurluk yolundaki çalışmaları incelemek için Değirmenboğazı mevkisine gitti.

Daha sonra Balıkesir Valisi Hasan Şıldak'la yapılan görüşmeler sonucunda, ekipler tarafından bölünmüş yolun ortasındaki bariyer kesilerek güzergahta mahsur kalan araçların açık olan karşı yöndeki tek şeridinden ilerlemesi sağlandı.

Balıkesir Büyükşehir Belediye Başkanı Yücel Yılmaz, gazetecilere, şu anda tüm ekiplerin bölgede çalıştığını söyledi.

Yılmaz, itfaiye ekiplerince bariyerin kesilerek araçların açık olan karşı yola alındığını belirterek "İnşallah kısa süre içinde mahsur kalan bütün araçlar kurtulacak, şu an araçlar bariyeri keserek açtığımız yerden çıkış yapmaya başladı. İleriden tekrar kendi yollarına girerek devam edecekler. Vatandaşlarımız mahsur kalmaktan hava kararmadan kurtuldu." ifadelerini kullandı.

 

Yorumlar