Bakan isyan etti: Porsche'si olanlar bile başvurdu

Kuzey Kıbrıs Türk Cumhuriyeti'nde koronavirüs sebebi ile başlatılan yardım kampanyasından faydalanmak isteyenlerin içinde Mercedes ve Porsche'si olanların başvurması Bakanı çıldırttı. İsyan eden Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanı Faiz Sucuoğlu, 500 TL'ye tenezzül ediyorlar, dedi.

Google Haberlere Abone ol
Bakan isyan etti: Porsche'si olanlar bile başvurdu

Kuzey Kıbrıs Türk Cumhuriyeti (KKTC), koronavirüs tedbirleri kapsamında sosyal yardım kampanyası başlattı. KKTC  Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanı Faiz Sucuoğlu, kampanyadan faydalanmak için başvuranların içinde durumu olanlarında olduğu söyledi. Bu duruma tepki gösteren Bakan, Mercedes'leri, Porsche'leri var, ama bin 500 TL'ye tenezzül ediyorlar, dedi.

Kuzey Kıbrıs Türk Cumhuriyeti (KKTC) hükümeti corona virüs (Covid-19) nedeniyle özel sektör çalışanı yaklaşık 60 bin kişiye, bin 500 TL'lik yardım yapma kararı aldı. Hükümetin aldığı yardım kararına durumu iyi olan kişilerin de başvurduğu ortaya çıktı, KKTC KKTC Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanı Faiz Sucuoğlu isyan etti. 

Dağıtılması planlanan kaynağın sınırlı olduğunu ifade eden Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanı Faiz Sucuoğlu, "Çalışanlara dağıtılma kararı alınan bin 500 TL'lik katkıdan Porcheleri ve Mercedesleri olanların da istediğini" söyledi. "Anlayış, devletten ne koparırsam" diyen Sucuoğlu, "Mercedes'leri, Porsche'leri var, ama bin 500 TL'ye tenezzül ediyorlar. ifadelerini kullandı.

Porshe

 

Yorumlar