Bahçeli: Recep Tayyip Erdoğan sen bittin

Milliyetçi Hareket Partisi (MHP) Genel Başkanı Devlet Bahçeli, Başbakan Recep Tayyip Erdoğan'ın siyasi hayatının 30 Mart 2014 seçimlerinde sona ereceğini söyledi.

Google Haberlere Abone ol
Bahçeli: Recep Tayyip Erdoğan sen bittin

Milliyetçi Hareket Partisi (MHP) Genel Başkanı Devlet Bahçeli, Başbakan Recep Tayyip Erdoğan'ın siyasi hayatının 30 Mart 2014 seçimlerinde sona ereceğini söyledi. Bahçeli, "Recep Tayyip Erdoğan sen bittin, geldiğin gibi gideceksin. Milli irade seni demokrasi içerisinde gönderecek." dedi.

Devlet Bahçeli, Erdemli, Mut, Silifke mitinglerinin ardından Tarsus’ta da miting düzenledi. Tarsus’ta yaklaşık 40 bin kişiye hitap eden Bahçeli, Başbakan Erdoğan’a yolsuzluk üzerinden yüklendi. MHP lideri Bahçeli, Erdoğan’ın siyasi hayatının 30 Mart 2014 seçimlerinde sona ereceğini ifade etti.

Bahçeli şöyle konuştu: “Gazetecilerle bir sohbeti sırasında Sayın Başbakana diyorlar ki, ‘Çok yoruluyorsunuz, her gün üç miting yapıyorsunuz. Bu yorgunluğu nasıl atıyorsunuz?’ O da suskun ve masum bir şekilde, ‘Ne yapayım, üç öğün balla kaymak yiyorum’ diyor. Başbakana bakın... Bu ülkede 44 milyon insan yoksul, 13 milyon insan evine ekmek götüremiyor, Sayın Başbakan 'ben balla, kaymakla besleniyorum' diyor.”

17 Aralık operasyonuyla ilgilide konuşan MHP lideri Bahçeli, “Evinde Bilal oğlanı arıyor. ‘Oğlum Türkiye de bazı şeyler oluyor, evdeki durum nedir, paraları sıfırla’ diyor. Sıfırla dedikleri Amerikan dolarları. 1 milyar doları sağa sola gönderiyorlar. Evinden 1 milyar dolar para çıkıyor. Anlaşıldı mı kaymakla bal neymiş? Yetimin, öksüzün, kimsesizin, çiftçinin, emeklinin rızkından çalarak evinde 1 milyar dolar biriktiriyorsun. Sonra da diyorsun ki 'ben bal kaymakla besleniyorum.' Değerli vatandaşlarım, hal böyle olunca sonuç olarak Tarsus’tan sesleniyorum; Recep Tayyip Erdoğan sen bittin, Recep Tayip Erdoğan senin siyasi ömrün tamamlandı. Sen geldiğin gibi gideceksin. Nasıl gideceksin; milli iradeyle gideceksin. Milli irade seni nasıl gönderecek; demokrasi içerisinde. Demokrasi müessesesi içerisinde gideceksin. Öyleyse en yakın seçim hangi gün; 30 Mart 2014. Demek ki, Recep Tayyip Erdoğan uyarıldığı, ikaz edildiği, ayaklarının dizinin üzerine çöktüğü gün 30 Mart olacak.” ifadelerini kullandı.

CİHAN

Yorumlar