Bahçeli, Hanımefendiyi mutlaka ikna edin

Devlet Bahçeli, İyi Parti Genel Başkanı Meral Akşener'in istifasını "Koray Aydın ve arkadaşlarına büyük görev düşüyor" sözleriyle değerlendirdi. MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli, İYİ Parti'nin kongre kararı almasına ilişkin yaptığı değerlendirmede, "Hanımefendi Twitter üzerinden bir açıklama yaparak aday olmayacağını ilan etmiş bulunuyor. Bu durumda Koray Aydın ve bazı arkadaşlarına büyük görev düşmektedir. Hanımefendiyi mutlaka ikna etmeliler ve hanımefendinin arkasında durarak görevinin devamını sağlamalılar" dedi.

Google Haberlere Abone ol
Bahçeli,  Hanımefendiyi mutlaka ikna edin

Devlet Bahçeli, İyi Parti Genel Başkanı Meral Akşener'in istifasını "Koray Aydın ve arkadaşlarına büyük görev düşüyor" sözleriyle değerlendirdi.

MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli, İYİ Parti'nin kongre kararına ilişkin, "Hanımefendi Twitter üzerinden bir açıklama yaparak aday olmayacağını ilan etmiş bulunuyor. Bu durumda Koray Aydın ve bazı arkadaşlarına büyük görev düşmektedir. Hanımefendiyi mutlaka ikna etmeliler. Ve hanımefendinin arkasında durarak görevinin devamını sağlamalılar" dedi

Yorumlar

HAKAN SAYIN BAHÇELİ MERAK ETMEKİ ONLARDA MHP KAPISINA GELİP YALVARACAKLAR. SENDEN RİCAMIZ BUNLARI İÇERİ ALMAMANDIR. SAYGILARIMLA...
hakan neden ikna etsinler ...senin gibi koltuk meraklisi degil Meral Hanim. CB olacagini soyledi. Olamadi. Cunku secim bir tiyatroydu. chp gibi ortakla yola cikarsan olacagi budur. Kazanilan secim teslim edildi. Gitmek serefli bir tavir olacaktir.