Bahar Candan öldü mü? Son Dakika Bahar Candan öldü iddialarının aslı astarı var mı?

Bahar Candan öldü mü yaşıyor mu soruları bu aralar merakla sorulurken, "Sazan Sarmalı" isimli dolandırıcılık davasındaki son gelişmeler ise merakla soruluyor.

Google Haberlere Abone ol
Bahar Candan öldü mü? Son Dakika Bahar Candan öldü

Bahar Candan'ın sağlığına dair iddialar sosyal medya ve internet ortamında bu aralar tartışılıyor. En son, "Sazan Sarmalı" davasında gözaltına alınan iki kardeşin yargılandığı davada gelinen noktada yine merak edilenler arasında bulunuyor. Peki, Bahar Candan öldü mü? Son Dakika Bahar Candan öldü iddialarının aslı astarı var mı?

BAHAR CANDAN ÖLDÜ MÜ?

Bahar Candan öldü iddiaları gerçeği yansıtmıyor. Candan ve ablasının yargılandığı davayla ilgili ise yeni gelişmeler var. Türkiye'nin farklı bölgelerinde etkin olan ve "Sazan Sarmalı" adıyla bilinen dolandırıcılık şebekesinin lideri ve üyelerinin yargılandığı davada, önemli kararlar verildi. Söz konusu çetenin, resmi kurumların icradan satışa çıkardığı araçları ucuza satacakları vaadiyle vatandaşları dolandırdığı belirlendi. Sosyal medya fenomenleri Bahar ve Nihal Candan kardeşlerin de bu süreçte mağdurlarla yapılan görüşmelere çağrıldığı ve dolandırıcılık faaliyetlerine karıştığı iddia edildi.

KARARLAR VE CEZALAR

Küçükçekmece 4. Ağır Ceza Mahkemesi'nde gerçekleştirilen duruşmada çeşitli kararlar alındı. Şebekenin lideri Eren Koç, "suç işlemek amacıyla örgüt kurmak" ve "nitelikli dolandırıcılık" suçlarından 479 yıl hapis ve 141 milyon lira para cezasına çarptırıldı. Nihal Candan'ın eski sevgilisi sanık Onur Apaydın ise benzer suçlardan 459 yıl 7 ay hapis ve 143 milyon 849 bin 200 TL para cezasına hükmedildi. Bazı sanıklar beraat ederken, diğerleri farklı oranlarda hapis cezalarına çarptırıldı.

MAĞDURLARIN AVUKATINDAN AÇIKLAMALAR

Mağdurların avukatı Burak Temizer, davayla ilgili değerlendirmelerde bulundu. Temizer, 73 mağdurun olduğu ve 37 sanığın yargılandığı 17 celse süren dava sonucunda, sanıkların yüzyıllarca süren hapis cezaları ve milyonlarca liralık adli para cezaları ile cezalandırıldığını açıkladı. Ayrıca, dolandırıcılık şeması ve eylemlerinin detaylarına dair bilgiler paylaşıldı.

MÜTALAADA BELİRTİLENLER

Cumhuriyet Savcısı tarafından açıklanan mütalaada, dolandırıcılık şebekesinin faaliyet şekli detaylı bir şekilde anlatıldı. Sanıkların, Vergi Dairesi gibi resmi kurum ve kuruluşlar adına hareket ederek, ihale yoluyla temin ettikleri araçları piyasa fiyatının altında sattıklarını iddia ederek vatandaşları kandırdıkları belirtildi. Ayrıca, mağdurların dolandırıldığını anladıklarında suç örgütü üyeleri tarafından tehdit edildikleri ifade edildi. Eren Koç ve Onur Apaydın'ın cezalandırılması talepleri ve diğer sanıkların durumları da mütalaada yer aldı.

TARTIŞMALI BİR İSİM 

Bahar Candan, Türk televizyon ve sosyal medya dünyasında sıkça adından söz ettiren bir isim. Tartışmalı kişiliği ve toplumsal normlara meydan okuyan tavırlarıyla dikkat çeken Bahar Candan, bazı skandallarla da gündeme gelmiştir. Özellikle bir gündüz kuşağı programındaki ikonik sahte ağlama yürüyüşüyle tanınır ve medya sektöründe zorluklara rağmen varlığını sürdürmektedir. Kendi kişiliği ve yaşam tarzı hakkında eleştirilere maruz kalsa da, bu durum onun popülerliğini etkilememiştir​​.

Ayrıca, estetik operasyonlar ve radikal imaj değişiklikleriyle de gündeme gelmiş, bu değişimler sosyal medyada geniş yankı bulmuş ve tartışmalara neden olmuştur. Yaptığı estetik operasyonlar sonucunda oldukça farklı bir görünüme büründüğü ve bu durumun takipçileri tarafından çeşitli yorumlara tabi tutulduğu belirtiliyor. Kilo vermesi ve değişen fiziksel görünümüyle dikkat çeken Candan, bu konuda da sosyal medyada konuşulan bir isim haline gelmiştir​​​​.

BAHAR CANDAN KİMDİR, NERELİDİR?

Bahar Candan, 1997 yılında Mersin'de doğmuştur. Yardımcı Doçent Doktor Hakan Candan'ın ortanca kızı olarak bilinen Candan'ın, Su Candan adında bir kız kardeşi ve "Bu Tarz Benim" yarışması ile tanınan Gülnihal Candan adında bir ablası vardır. Ablası ayrıca "Survivor 2016" yarışmasına katılmıştır.

Eğitimine İstanbul'da Beykent Üniversitesi Hukuk Fakültesinde devam eden Bahar Candan, hukuk alanında kariyer yapmak istemektedir. 170 cm boyunda ve 47 kilo ağırlığındaki Candan, aynı zamanda ünlü sanatçı Miley Cyrus'ın bir hayranıdır.

Candan, 2016 yılında TV8'de yayınlanan "İşte Benim Stilim" yarışmasına katılmış ve burada dikkat çekmiştir. Bahar Candan, yarışma sonrası sosyal medyada yaptığı paylaşımlarla ve bazı davranışlarıyla tartışma yaratmış, bu durum medyanın da ilgisini çekmiştir.

Ancak 2023 yılında kardeşi ile birlikte suç örgütüne üye olma, kurma ve suçtan kaynaklanan mal varlığı değerlerini aklama suçlarından tutuklandığı bilgisi de mevcuttur. Candan'ın kişisel yaşamı ve profesyonel girişimleri hakkında daha fazla bilgi ve detay, medya kaynaklarında ve çeşitli biyografi sitelerinde bulunabilir​​​​​​.

Bahar Candan öldü mü
Bahar Candan

 

Yorumlar