Bafralı işitme engelli milli bisikletçi, federasyondan ilgi bekliyor

Bafralı İşitme Engelli ve birçok yarışmalarda önemli dereceleri olan, 2011 Eylül'de İstanbul-Bafra arasında 'Zafere Doğru' adlı organizasyonda, 878 km pedal çevirip Batı Karadeniz'i geçen ilk İşitme Engelli Türk Bisikletçisi unvanına sahip...

Google Haberlere Abone ol
Bafralı işitme engelli milli bisikletçi, federasyondan ilgi bekliyor

Bafralı İşitme Engelli ve birçok yarışmalarda önemli dereceleri olan, 2011 Eylül'de İstanbul-Bafra arasında 'Zafere Doğru' adlı organizasyonda, 878 km pedal çevirip Batı Karadeniz'i geçen ilk İşitme Engelli Türk Bisikletçisi unvanına sahip Mustafa Önder Atik, Bisiklet Federasyonu ile İşitme Engelliller Spor Federasyon'undan ilgi ve destek bekliyor.

    Atik, konuyla ilgili yaptığı açıklamada,"Federasyon habire Uluslararası Organizasyonlar'a ev sahipliği yapıyor fakat bir branş açıp faaliyet yapmak zor geliyor. Niye çalışma yapılmıyor diye sorduğumda da bana Federasyon'un bütçesi olmadığı söylenip duruyor. Ben daha ne yapayım. 2015 'e girmeden kendime yeni bisiklet alacağım, imkanım el verdiğince düzenli MTB dağ bisikleti yarışlarına katılacağım. 2015 yazında Yalova 'da işitme engelliler için bir bisiklet yarışı düzenlenmesi konusunda bir organizasyon ayarlayacağım ve şartlar el verirse bunu gerçekleştireceğim. Bir yıl daha sabredip bekleyeceğim. Eğer yine hem bisiklet federasyonu hem de işitme engelliler spor federasyonu bu konuda en ufak somut adım atmazlarsa sporla uğraşmayı bırakacağım. Kendime son 1 yıl daha canımı dişime takıp çalışacağım. Sonuç olarak bende insanım. Sporu önümüzdeki yıldan sonra hobi olarak yapacağım."dedi.

CİHAN

Yorumlar