Bafra’da sinema gösterime ara verdi

Samsun’un Bafra ilçesinde, belediyeye ait, işletmesi Süleyman Göksel isimli iş adamına ait olan Bafra Göksel Sinemaları ışıkları söndürerek, perdelerini kapatarak kapısına kilit vurdu.Konu hakkında açıklama yapan iş adamı Süleyman...

Google Haberlere Abone ol
Bafra’da sinema gösterime ara verdi

Samsun’un Bafra ilçesinde, belediyeye ait, işletmesi Süleyman Göksel isimli iş adamına ait olan Bafra Göksel Sinemaları ışıkları söndürerek, perdelerini kapatarak kapısına kilit vurdu.

Konu hakkında açıklama yapan iş adamı Süleyman Göksel, ’’Film panosuna yazdığım gibi, ’’Sinemamız yaz aylarında seyircisinden yeterli ilgi göremediğinden dolayı bir süre kapanmak zorunda kalmıştır. Bafra ilçesi her ne kadar 36 ilden büyük, nüfusu 140 mahallesi ile birlikte 130 bini bulmasına rağmen sinemaya fazla rağbet olmuyor. Dünyada, Avrupa’da ve Türkiye’de çıkan film aynı anda bizim sinemamızda da oluyor. Kışın her ne hikmetse sinemaya olan ilgi okulların kapanmasına yakın ve yaz aylarında hiç olmuyor. Bundan 40 yıl önce Bafra ilçesinde 6 sinema varken, yer ve bilet bulmakta zorlanmalar oluyormuş. Şimdi ise tabiri caiz ise sinek avlıyoruz. Onun için sinemayı okullar açılana kadar kapalı tutacağım.‘’ dedi.

CİHAN

Yorumlar