Bafra Kültür Sanat Derneği'nden futbol kursu

Bafra Kültür Sanat Derneği(KÜSADER) çalışmalarına aralıksız devam ediyor. Bu yaz tatilinde, KÜSADER'de erkek ve kız öğrencilere futbol kursu verilecek.KÜSADER Basın Sözcüsü Oktay Zerrin yaptığı açıklamada, "Bafra Kültür ve Sanat...

Google Haberlere Abone ol
Bafra Kültür Sanat Derneği'nden futbol kursu

Bafra Kültür Sanat Derneği(KÜSADER) çalışmalarına aralıksız devam ediyor. Bu yaz tatilinde, KÜSADER'de erkek ve kız öğrencilere futbol kursu verilecek.

KÜSADER Basın Sözcüsü Oktay Zerrin yaptığı açıklamada, "Bafra Kültür ve Sanat Etkinliklerini Destekleme Derneği İngilizce kursları yaz tatiline girdi. İngilizce Kursları'na, 2013-2014 Eğitim ve Öğretim Yılı'nda, Bafra'daki Kızılırmak, 29 Ekim ve Cumhuriyet gibi okullardan öğrenciler katıldı. İngilizce Kurslarını, Emekli İngilizce Öğretmeni ve KÜSADER Basın Sözcüsü olarak kendim verdim. Son haftalarda tatilin de yaklaşmasıyla birlikte öğrencilerde katılım azlığı görüldü ancak biz eğitim ilke ve prensiplerimizden kopmadan, tek öğrenci de gelse normal kurslarımıza devam ettik. Bu yaz tatilinde, KÜSADER'de erkek ve kız futbol takımları da yaz tatili boyunca çalışmalarına başlayacak olup, kayıtlar, Bafra İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü karşısındaki KÜSADER hizmet binasında devam etmektedir. KÜSADER kız ve erkek futbol takımlarını ise bu yaz tatilinde Bafra Kızılırmakspor'un başarılı antrenörleri Galip ve Halis Es kardeşler çalıştıracak.’’ dedi.

CİHAN

Yorumlar