Babası adına Afrika'da katarak ameliyatı yaptırdı

Kimse Yok mu Derneği’nin kampanyasına katılan Sivaslı işadamı Musa Gümüş, Afrika’da katarak hastalığı nedeniyle göremeyen bir kadını ameliyat ettirerek görmesini sağladı. Yardımı rahatsızlığı nedeniyle yatalak durumda bulunan babası...

Google Haberlere Abone ol
Babası adına Afrika'da katarak ameliyatı yaptırdı

Kimse Yok mu Derneği’nin kampanyasına katılan Sivaslı işadamı Musa Gümüş, Afrika’da katarak hastalığı nedeniyle göremeyen bir kadını ameliyat ettirerek görmesini sağladı. Yardımı rahatsızlığı nedeniyle yatalak durumda bulunan babası adına yapan Gümüş, dernek tarafından verilen teşekkür belgesini de babalar gününde babasına hediye etti.

İş Adamı Musa Gümüş, Kimse Yok mu Derneği’nin Afrika’da yürüttüğü kampanyaya katıldı. Sudan’da yaşayan ve katarak hastalığı nedeniyle görmeyen Um Raja Altaher isimli kadını ameliyat ettirerek görmesini sağlayan Gümüş, böylece babalar günü için en değerli hediyeyi babasına vermiş oldu.

Teşekkür belgesini Kimse Yok mu Derneği Şube Şube Başkanı Hakkı Nazlım ve Şube Müdürü Cuma Karaca, aileyi evinde ziyaret ederek teşekkür belgesini takdim etti.

Kimse Yok mu Derneği Şube Şube Başkanı Hakkı Nazlım, 3 aylar içerisinde bir evlat olarak babalar gününde babası Rüştü Gümüş için oğlunun bir katarak ameliyatı yaptırarak, Sudan’daki bir hastanın gözünü açtırdığını anlattı. Teşekkür Belgesi'ni takdim ederek Rüştü Gümüş’ün Babalar Günü'nü kutladıklarını kaydeden Nazlım, "Arkadaşımıza bu davranışından dolayı teşekkür ediyoruz. Allah ebeden razı olsun. Allah hayırlarını kabul etsin inşallah." dedi.

Babası adına katarak ameliyatı yaptırarak bir kadının görmesini sağlayan Musa Gümüş ise Kimse Yok mu Derneği’nin açtığı kampanyanın çok anlamı olduğunu belirterek, "Hakikaten çok yerinde bir kampanya, hayırlara vesile oluyorlar. Siz olmasaydınız bizler bunu yapamazdık. İnşallah daha güzel hizmetler yapmak için uğraşacağız." şeklinde konuştu.

CİHAN

Yorumlar