Azeri-Ermeni sınırından acı haberler geliyor

Son Dakika: Azerbaycan-Ermenistan sınırındaki çatışmalardan acı haber geldi. Gelen son dakika haberlerine göre biri tümgeneral, bir albay olmak üzere 7 Azeri askeri şehit düştü.

Google Haberlere Abone ol
Azeri-Ermeni sınırından acı haberler geliyor

Azerbaycan Savunma Bakan Yardımcısı Kerim Veliyev, iki gündür devam eden çatışmalarda, Ermenistan ordusunun çok sayıda askeri araç ve mevzilerinin imha edildiğini vurguladı.

"100 ERMENİ ASKERİ ÖLDÜRÜLDÜ"

Karşı saldırılarla Ermenistan ordusundan yaklaşık 100 askerin öldürüldüğünü bildiren Veliyev, Azerbaycan ordusundan da kayıpların olduğu bilgisini paylaştı.

1'İ TÜMGENERAL, 1'İ ALBAY TOPLAM 7 ŞEHİT

Veliyev, bu sabahki çatışmada, Tümgeneral Polad Heşimov ile Albay İlgar Mirzeyev'in kahramanca şehit olduğunu açıkladı. Azerbaycan Savunma Bakan Yardımcısı Veliyev, çatışmalarda, Azerbaycan ordusundan bir er, iki binbaşı ve iki astsubayın şehit olduğunu bildirdi.

YENİ GÖRÜNTÜLER YAYINLANDI

Bakanlık, Ermenistan mevzilerine düzenlenen saldırıların havadan çekilen yeni görüntülerini yayınladı.

TOPLAM ŞEHİT SAYISI 11 OLDU

Ermenistan ile Azerbaycan arasında son günlerde tansiyon tekrar arttı. Ermenistan Ordusu, geçtiğimiz günlerde sınırın Tovuz bölgesinde Azerbaycan mevzilerine top atışları da dahil saldırı girişiminde bulunmuş, Azerbaycan Ordusunun karşılık vermesi üzerine kayıp vererek geri çekilmişti. Çatışmada, Azerbaycan Ordusundan biri üsteğmen 4 asker şehit olmuş, 4 asker yaralanmıştı. Bugün gelen 7 şehit haberi ile toplam şehit sayısı 11'e yükseldi.

Yorumlar

Ramazan Özek Biran önce hadlerini bildiririz inşallah, Allah CC.rahmeteylesin