Avrupa Girişimciliği Teşvik Ödülleri için Bursa’dan proje

Avrupa Komisyonu sponsorluğunda 2006 yılından beri verilen Avrupa Girişimciliği Teşvik Ödülleri için Bursa’dan da başvuru yapıldı. Küçük ve Orta Ölçekli İşletmeleri Geliştirme ve Destekleme İdaresi Başkanlığı’na (KOSGEB) yapılan...

Google Haberlere Abone ol
Avrupa Girişimciliği Teşvik Ödülleri için Bursa’dan proje

Avrupa Komisyonu sponsorluğunda 2006 yılından beri verilen Avrupa Girişimciliği Teşvik Ödülleri için Bursa’dan da başvuru yapıldı.

Küçük ve Orta Ölçekli İşletmeleri Geliştirme ve Destekleme İdaresi Başkanlığı’na (KOSGEB) yapılan 24 başvuru, oluşturulan değerlendirme komisyonunda incelendi. Komisyon tarafından yapılan değerlendirmenin sonucunda 24 proje arasından iki proje ödüle aday projeler olarak belirlendi.

KOSGEB tarafından yapılan değerlendirme sonucunda İTÜ Arı Teknokent’in hazırladığı proje ile Uludağ Tekstil İhracatçıları Birliği’nin yürütücülüğünde Bursa Teknik Üniversitesi Rektör Yardımcısı Prof. Dr. Şule Altun’un danışmanlığında hazırlanan proje, Türkiye’den ödüle aday projeler olarak seçildi.

Avrupa Girişimciliği Teşvik Ödülleri için İTÜ Arı Teknokent’in 'Yeteneklere Yatırım Yapmak' kategorisindeki, 'İTÜ Çekirdek Projesi' ile Uludağ Tekstil İhracatçıları Birliği’nin 'Kaynak Etkinliğinin ve Çevre Dostu (Yeşil) Pazarların Gelişiminin Desteklenmesi' kategorisindeki 'Tekstil Terbiye Sektöründe Temiz Üretim İçin Örnek Modellerin Oluşturulması Projesi', Avrupa Girişimciliği Teşvik Ödülleri için Türkiye’nin aday gösterdiği projeler oldu. Komisyonun aldığı kararla her iki proje için Avrupa Komisyonu nezdinde adaylık süreci resmi olarak başladı. Dereceye giren projeler, Ekim 2014’de düzenlenecek törenle ödülünü alacak.

CİHAN

Yorumlar