Atık pil kampanyasında Melek Reşit Hanım Anaokulu birinci oldu

Sivas Belediyesi ile Taşınabilir Pil Üreticileri ve İthalatçıları Derneği tarafından 1 Kasım 2013-15 Nisan 2014 tarihleri arasında düzenlenen 'Atık Pil Toplama Kampanyası'nda; 144 öğrenciyle 850 kilo atık pil toplayan Melek Reşit Hanım...

Google Haberlere Abone ol
Atık pil kampanyasında Melek Reşit Hanım Anaokulu birinci oldu

Sivas Belediyesi ile Taşınabilir Pil Üreticileri ve İthalatçıları Derneği tarafından 1 Kasım 2013-15 Nisan 2014 tarihleri arasında düzenlenen 'Atık Pil Toplama Kampanyası'nda; 144 öğrenciyle 850 kilo atık pil toplayan Melek Reşit Hanım Anaokulu birinci oldu. 220 öğrenci ile 100,5 kilo atık pil toplayan Kılıçarslan İlkokulu ikinci, Melike Turan Melek Anaokulu 96 öğrenci ile 40 kilo atık pil toplayarak üçüncü sırada yer aldı.

    Kampanya çerçevesinde birinci olan Melek Reşit Hanım Anaokulu’nda organize edilen programla 850 kilo atık pil Sivas Belediyesi'ne teslim edildi. Programa Belediye Başkan Yardımcısı Mehmet Muaz Uzun, Melek Reşit Hanım Anaokulu Müdürü Funda Arkutçu, Özbelsan Genel Müdür Yardımcısı Levet Olgun ve Temizlik İşleri Müdürü Emin Sakarya’da katıldı.

    İlk olarak Okul Müdürü Arkutçu’ya duyarlı bireyler yetiştirdikleri için teşekkür eden Başkan Yardımcısı Uzun çiçek takdim etti.

    Okul Müdürü Arkutçu, "2010 yılından beri bu kampanyayı yarışma halinde kendi okulumuzda sürdürüyoruz. Velilerimizle bir anlaşma yaparak topladıkları pilleri bu kampanyaya dahil ediyoruz. Bizim amacımız sağdan soldan pil toplayan çocuklar değil, kullandıkları piller sokağa atmayan nesiller yetiştirmektir.” ifadesini kullandı. CİHAN

Yorumlar