Atatürk üzerinden 4 saatte 5 milyon lira kazanç

Yılmaz Özdil'in 2 bin 500 liraya satılan Atatürk isimli kitabı 4 saat içinde tükendi. Dört saat içinde 4 milyon 700 bin lira gelir elde edildi.

Google Haberlere Abone ol
Atatürk üzerinden 4 saatte 5 milyon lira kazanç

Sözcü yazarı Yılmaz Özdil'in 1881 adet basılan ve 2500 liralık fiyatı nedeniyle tartışmalara neden olan 'Mustafa Kemal' kitabı, bugün saat 09:05'te satışa sunuldu. Yoğunluk nedeniyle Kırmızı Kedi Yayınevi'nin sitesi çökerken, 'Mustafa Kemal' kitabı 4 saatte tükendi.

Kırmızı Kedi Yayınevi, Yılmaz Özdil'in geçtiğimiz aylarda piyasaya sürülen 'Mustafa Kemal' kitabının özel bir edisyonunu hazırladı.

El yapımı olan kitap 1881 adet basıldı. Bugün saat 09.05'te satışa sunulan kitap, Kırmızı Kedi Yayınevi'nin internet sitesine ulaşımda aksama yaşattı.

www.kirmizikedi.com'a girmeye çalışanlar 'Bu siteye ulaşılmıyor' uyarısıyla karşılaşıyor.

2500 liraya satılan 'Mustafa Kemal' kitabı 4 saat içinde tükendi. Titaptan 4 milyon 702 bin 500 TL gelir elde edildi.

Yorumlar

A. G. Bende almak istiyordum. Kalmamış. Zorla satmıyorlar, ayrıca ucuz normal baskısı da var. Bu tür kitaplar 3000-5000 TL. Den aşağı satılmadığı gibi normal baskıları da yok. Sayın Yılmaz Özdil'i kutluyorum. Bu konuda gerekli açıklama yapıldı. Okumayanlar okusun.
hakan siz kuran uzerinden 17 senedir millet ..... k. ayrica onun kazandigi paranin buyuk bolumu darul safakaya gidiyor sizinki isvicrede hesaplara.