Atak koleji masa tenisi turnuvası büyük ilgi gördü

Mardin Özel Safiye Beşir Atak Koleji'nin “'Baba Büyüksün' sloganıyla düzenlediği masa tenisi turnuvası büyük ilgi gördü.

Google Haberlere Abone ol
Atak koleji masa tenisi turnuvası büyük ilgi gördü

Mardin Özel Safiye Beşir Atak Koleji'nin “'Baba Büyüksün' sloganıyla düzenlediği masa tenisi turnuvası büyük ilgi gördü.

Geleneksel hale getirdiği ve bu yıl 5.cisi yapılan masa tenisi turnuvasında velilerin kendi aralarında yapmış oldukları maçlar ilgiyle takip edildi. Eğitimde gösterdiği başarıların yanı sıra sosyal aktivitelerde de adından söz ettirmeye başlayan Özel Safiye Beşir Atak Koleji'nin masa tenisi turnuvasına 32 öğrenci velisi katıldı. Kolejde gerçekleşen turnuvada bu yıl Güneydoğu Gazeteciler federasyonu Delegesi ve Mardin Gazeteciler Derneği Başkan Yardımcısı Rıdvan Fidan turnuvanın şampiyonu oldu. Öğrenci velilerinden Yusuf Yücesoy ikinci, Fuat Artukoğlu ise üçüncü oldu.

Özel Safiye Beşir Atak Koleji İlköğretim Müdürü Erdal Boz, turnuvanın veliler arası diyalogu geliştirmek ve okul-veli birlikteliğini sağlamak amacıyla gerçekleştirildiğini belirtti. Boz, "Okulumuz eğitim yönünden kendini ispatlamıştır. Artık velilerle de diyalogu artırarak öğrencilerin eğitim kalitelerini daha da yükseltmeyi amaçlıyoruz. Bu çerçevede geçtiğimiz sezon olduğu gibi bu sezonda da velilerimizin katılımlarıyla etkinlikler düzenlemeye devam edeceğiz. Buradaki turnuvada katılımın fazla olması bizleri sevindirdi. Okulumuzun öğrenci velilerinden olan Rıdvan Fidan bu turnuvanın başladığı yıldan beri ikinci kez masa tenisinde okul şampiyonu oldu. Kendisini kutluyoruz. Yapılan müsabakalar sonunda dereceye giren velilerimize kupa plaket verdik." dedi.

Rakiplerini tek tek yenerek birinci olan İletişim Gazetesi sahibi Rıdvan Fidan ise etkinliğin hem sportif hem de öğretmenlerle velilerin kaynaşması açısından önemli bir aktivite olduğunu söyledi. Boz,” Eğitimde bölgede göstermiş olduğu başarıların ardından sosyal aktivitelerde de halkı bütünleştirici görevi üstlenen Atak koleji önemli bir misyon edinmiştir. Mardin’in ve bölge halkına önemli hizmetler sunan Atak kolejinin düzenlemiş olduğu masa tenisi turnuvasına katılan her veli burada samimi bir ortamda mücadelesini verdi. Turnuva sonunda şampiyon oldum. Bu organizasyonu düzenleyen Atak kolejine teşekkür ediyorum. “ şeklinde konuştu

CİHAN

Yorumlar