Aşk Bir Rüya 5 Mayıs Özeti

Aşk Bir Rüya 76. Bölüm özeti merak edildi. Aşk Bir Rüya 5 Mayıs Özeti izleyicinin en çok merak ettikleri arasına girdi. Aşk Bir Rüya 5 Mayıs neler olacak, Şada hamile mi? İşte Aşk Bir Rüya 5 Mayıs Özeti

Google Haberlere Abone ol
Aşk Bir Rüya 5 Mayıs Özeti

Aşk Bir Rüya dizisinde Vasu Tapki’nin aslında bir bahu olduğunu nihayet anlamıştır. Şada bu duruma çok kızarken yeni planların hayalindedir. Duruv, Bihan’ın Tapki’den nefretettiğini söylediğini duymuştur. Onların arasında bir şey olmadığını sanıyordur. Aşk Bir Rüya 5 Mayıs Özeti

Şada depo gibi bir yere gider ve Tapki’ye gelmesi için mesaj yollar. Fakat o gelmeden Vasu gelir. Şada hazırladığı ipi çeker ve Tapki sandığı Vasu’yu baş aşağı yukarı çeker. Tapki depoya gelince şok olur Şada ipte asılı duran kişinin Vasu olduğunu görünce çok şaşırır. Tapki Vasu’yu asılı durduğu ipten kurtarır. Vasu Şada’ya güvendiği için kendine kızar ve onu evden atacağını söyler. Şada Tapki’den özür diler ve evde kalmaya devam etmesi için ondan yardım ister.

Vasu Suman’a evdeki herkesi biraraya getirmesini ister ve Şada’nın da babasını aradığını söyler. Tapki gelir ve Şada'yı evden kovarak cezalandırmamasını ister. Ona evde kalması için bir şans daha vermesini ister. Vasu sana bunca kötülük yapan birisine nasıl merhamet edersin diye kızar Tapki kara bir leke siyah boyayla temizlenmez der ve Şada’ya bir şans daha verilmesini ister. Vasu Duruv’u senin gibi iyi birisiyle evlendirmediğim için pişmanım diyerek ondan özür diler. Ancak Şada’yı evden atmakta kararlıdır.

Vasu, Şada’nın valizini hazırlar ve çıkarır. Aile salonda toplandı. Vasu bana şu anda neler olduğunu söyler misin diye Şada'ya bakar. Bilinçsizken, doktor gelir ve onu inceler. Onlara yeni bir üyenin aileye katılacağını söyler. Şoktan kurtulan aile sevinirken, baba Balvender Bihan'dan tatlı almasını ister. Vasu'ya bu bebeği alacağını ve onu daha fazla üzmeyeceğini söyler. Bu bebek Vasu ayrıca Duruv'un bebeği arayacağını ve ona bir şans daha vereceğini söylüyor. Bu konuda çok mutlu ve bu şansı çok iyi kullanacağını söylüyor. (Sanırım bu yeni bir Şada oyunu)

Vasu, Duruv'tan Şada ile ilgilenmesini ister. Duruv başını sallar ve odasına gider. Suda öksürürken ona su verir. İşte ilgiden memnunum. Duruv uyuduğunda Şada doktora gidiyor ve ona para veriyor ve yalan söylediğin için teşekkürler. O geceyi hatırlıyor ve Duruv ile hiçbir şey olmadığını düşünüyor. Tapki ve Bihan gazeteyi tartışırken Vasu gelir ve Tapki'yi üzmemesini ister. Vasu gittiğinde, Tapki Bihan'a bir kelime koyar ve şimdi amacımın buraya gelmenin ne kadar doğru olduğunu görün. Bihan, benim için yanlış olduğunu söyleyerek benim için doğru olduğunu söylüyor.

Vasu Şada suyunu ona getirdiğinde dans edersin. Sinirli, Vasu müziği kapatır ve bebeğiniz oradayken nasıl dans edileceğini bağırır. Yerde canlı dans görmek istediğini ve Suman ve Preti'nin bunu yapmasını gerektirdiğini söylüyor. Vasu onlardan dans etmelerini ister. Şuman ve Preti dansı nefessiz kalmaya devam ederken, Şada son kez şarkı söyler. Suman ocakta süt bırakacağını ve ayrıldıklarını söylüyor. Suman, Preti'ye Şada'nın onlarla dalga geçtiğini ve intikamlarını alacaklarını söyler.

Dadi, Şada'nın önüne gelen her şeyi yiyemeyeceğini ve Suman'dan abur cubur ve tatlıları çıkarmasını istediğini söylüyor. Dadi son kez yemek yediğini söylese bile çöpe atılmak istiyor. Mutfağa gider ve laddo tatlıları yemek ister. Ancak Tapki ne yaptığınızı engeller. Bundan sonra Şada’nın işi zor olsa da, pislik düşünmeye devam edecek. Aşk Bir Rüyadır 5 Mayıs Özeti.

Yorumlar