Arıza Son Bölüm İzle 25. Bölüm Full Tek Parça İzle

Arıza son bölüm veya 25. Bölüm 7 Mart 2021 Pazar akşamı Show TV'de hayranlarıyla buluşuyor. Dizinin yeni bölümü de yine heyacan ve aksiyon dolu sahnelerle izleyicisinin karşısına çıkıyor.

Arıza son ölüm veya 25. Bölüm 7 Şubat 2021 Pazar akşamı Show TV'de sevenlerinin karşısına çıktı. Diziyi canlı izlemek için en alttaki linki kullanabilirsiniz. Dizinin full tek parça hali ise daha sonra aşağıda yayınlanacaktır.

ARIZA 20. BÖLÜM FULL TEK PARÇA İZLE

SON BÖLÜMÜN FİNAL SAHNESİ

"ÖLÜM EMRİNİ VEREN BABAM"

ARIZA 15. BÖLÜM FULL İZLE

ARIZA 13. BÖLÜM FULL İZLE

ARIZA 12. BÖLÜM

ARIZA 11. BÖLÜM

Arıza dizisinin boşrollerinde Tolga Sarıtaş ile Ayşa Ayşin Turan oynuyor. İstanbul'da geçen hikaye kendi halinde bir hayat süren ve mert bir adam olan taksici Ali Rıza ile karanlık dünyanın güçlü patronlarından birinin kızı Halide'nin hikayesini anlatır. Özetle bir taksicinin İstanbul'un büyük çeteleriyle mücadelesini anlatır.

Arıza dizisinin oyuncuları şöyle: Tolga Sarıtaş, Ayça Ayşin Turan, Ahmet Mümtaz Taylan, Olgun Toker, Levent Can, Cavit Çetin Güner, Murat Daltaban, Dilara Aksüyek, Uygar Özçelik, Pınar Çağlar Gençtürk, Ali Rıza Kubilay, Yağızcan Konyalı ve Yeşim Salkım ile Yeşim Gül.

ARIZA CANLI İZLE: