Arda Güler'in gönderileceği iddiaları

Arda Güler'in Real Madrid'den gönderileceğine dair iddialarda yeni bir gelişme yaşandı. Kulüp başkanı Perez duruma el koyarak Arda Güler ile ilgili iddialara noktayı koydu.

Google Haberlere Abone ol
Arda Güler'in gönderileceği iddiaları

Real Madrid'de şans tanınmadığı için isyan bayrağı çekecek duruma gelen Arda Güler'in gönderileceğine dair iddialar gündemden düşmüyor. Kulübe transfer olduğu günden bu yana sakatlıklarla boğuşan Güler, en son sağlığına kavuştuğu halde sadece bir maçta forma giyebildi. Son olarak yedek kaldığı için teknik direktöre tepkili olan Güler'in kulüpten gönderileceği iddia edildi. 

Real Madrid'de sakatlığı geçmesine rağmen süre almakta zorlanan Arda Güler'in başka bir takıma kiralanması gündemdeydi. Real Madrid Başkanı Florentino Perez, milli futbolcu için son kararı verdi.

KİRALANMASINA İZİN ÇIKMADI

Real Madrid Başkanı Florentino Perez, Arda Güler'in başka bir takıma kiralanmasına izin vermedi. Perez, futbolcunun tamamen sahaya odaklanıp süre alıp almamasını dert etmemesini istiyor.

MODRIC'İN YERİNE GEÇEBİLİR

Real Madrid, gelecek yıl Luka Modric ile sözleşme uzatmayı düşünmüyor. Arda Güler'in bu fırsatı değerlendirerek yeni sezonda 11'in parçası olmayı deneyeceği belirtiliyor.

Yorumlar