Aracın tavanına çıkan kedisini almak isterken kaza yaptı

Zonguldak'ın Ereğli ilçesinde aracının tavanına çıkan kedisini almak isteye sürücü, önündeki park halindeki minibüse çarptı.

Google Haberlere Abone ol
Aracın tavanına çıkan kedisini almak isterken kaza yaptı

Zonguldak'ın Ereğli ilçesinde aracının tavanına çıkan kedisini almak isteye sürücü, önündeki park halindeki minibüse çarptı. Kazada bir kişi başında yaralanırken, yaralı Ereğli Devlet Hastanesi'nde tedavi altına alındı.

Kaza Ereğli Yeşiltepe yolu üzeri Balcılar kavşağında meydana geldi. Alınan bilgilere göre 14 BC 666 plakalı hususi otomobil sürücüsü Dursun Mercanoğlu (28) aracının arkasında bulunan kedisinin tavana çıktığını görünce, kedisini alarak yeniden karton kutusuna koymak istedi. Bu sırada kırmızı ışıkta bekleyen diğer araçları unutan Mercanoğlu, kırmızı ışıkta bekleyen Yavuz Uludağ idaresindeki 67 LE 174 plakalı özel bir firmaya ait olan minibüse arkadan çarptı. Kazada Sürücü Dursun Mercanoğlu'nun yanında bulunan kız arkadaşı Selma Çildaş başından yaralandı. Yaralı için olay yerin gelen sağlık ekipleri, yaptıkları ilk müdahalenin ardından Çildaş'ı Ereğli Devlet Hastanesine kaldırdı.

Sürücü Dursun Mercanoğlu, hareketten muaf olan aracının çekici ile çekileceğinin belirtilmesi üzerine, aracında bulunan şahsi eşyalarını boşaltmaya başladı. Karton kutu içerisindeki minik kediyi de alan sürücü Mercanoğlu kazaya kedinin yol açtığını söyledikten sonra, kedisi ile birlikte ifade için Bağlık Polis Karakolu'nun yolunu tuttu. Kazada hasar gören otomobil ise çekici vasıtasıyla kamyon garajına çekildi.

Ereğli Devlet Hastanesine kaldırılan yaralı Selma Çildaş'ın sağlık durumunun iyi olduğu ve hayati tehlikesinin bulunmadığı öğrenildi. Polis kaza ile ilgili soruşturmayı sürdürüyor. CİHAN

Yorumlar