Alp Kırşan öldü mü? Kaç yaşında neden öldü haberleri çıktı?

Alp Kırşan öldü iddiaları ve bazı sosyal medya hesaplarında yer alan haberlerin aslı nedir? Ünlü televizyon sunucusu Kırşan hakkında son günlerde sosyal medyada dolaşan "öldü veya öldü mü" şeklindeki iddialar duyanları şaşırtıyor. Peki işin aslı nedir? işte Kırşan hakkındaki son gelişmeler:

Google Haberlere Abone ol
Alp Kırşan öldü mü? Kaç yaşında neden öldü haberi?

Alp Kırşan öldü mü yaşıyor mu soruları bu aralar internet ortamında en çok sorulan sorular arasında yer aldı. Nedeni ise bazı internet haber sitelerinde ve sosyal medya hesaplarında atılan, "Alp Kırşan'dan acı haber" başlıkları oldu. Sempatik program sunucusu Kırşan'ın öldüğüne dair sosyal medyada yer alan iddiaları gören sevenleri ve yakınları bir anda neler olduğuna anlam veremiyor. Peki, işin aslı nedir, Alp Kırşan öldü mü, neden öldü, kaç yaşında öldü, ölüm haberleri gerçek mi?

ALP KIRŞAN ÖLDÜ MÜ NEDEN ÖLDÜ?

Alp Kırşan'ın öldüğüne yönelik iddiaların aslı son günlerde ünlü sanatçının aldığı acı habere dayanıyor. Kırşan'ın aldığı acı haber bazı haber platformlarında, "Alp Kırşan'dan acı haber" şeklinde verilince yanlış anlaşılmalara neden oldu.

İşin aslı şudur: Alp Kırşan ölmedi, onun babası öldü. Magazin medyasında yer alan haberlerin nedeni de bundan kaynaklanıyor.

Oyuncu Alp Kırşan'ın babası Erdinç Kırşan dün akşam vefat etti. Acı haberi sosyal medyadan duyuran Kırşan 'Canım babamızın vefatını üzüntü içinde sizlerle paylaşmak çok zor' mesajını paylaştı.

Alp Kırşan öldü mü?
Alp Kırşan'ın babası

 

Bir süredir ailesiyle Bodrum'da yaşayan Alp Kırşan babasının vefatıyla yıkıldı. Kötü haberi takipçileriyle paylaşan Kırşan, 'Canım babamızın vefatını üzüntü içinde sizlerle paylaşmak çok zor. Bugün 20.30'da maalesef hayata gözlerini yumdu. Cenazesi yarın ikindi namazına müteakiben Atakent Beşikçioğlu Camii'nden kaldırılacaktır' mesajını yayınladı. Kırşan'a sevenleri ve ünlü dostları başsağlığı diledi.

Alp Kırşan'ın oyuncu eşi Zeynep Kırşan ise kayınpederinin vefatının ardından şu mesajı paylaştı: "Canımız babamız Erdinç Kırşan bu akşam aramızdan ayrıldı. Cenazesi yarın ikindi namazına müteakiben Beşikçioglu Camii’nden kaldırılacaktır. Nurlar içinde uyu güzel babam. Teşekkür ederim beni bu kadar güzel sevdiğin için… Şimdiden özlemle…"

ALP KIRŞAN KİMDİR?

Alp Kırşan 3 Kasım 1979 tarihinde İzmir ilinin Karşıyaka ilçesinde dünyaya geldi. 

Hem dizi ve sinema oynucusu hem de modellik yapmaktadır. 

Alp Kırşan liseyi doğduğu yer olan İzmir'de tamamladı.

Konak Çınarlı Endüstri Meslek Lisesi Radyo ve Televizyon bölümü mezunudur.

Lise mezunluğundan sonra üniversite mezunu olarak Manisa-Celal Bayar Üniversitesi Spor ve Sanat Akademisi mezunudur.

2000'de Best Model of Turkey yarışmasında birinci ve Best Model of the World yarışmasında ise üçüncü oldu.

İlk kez Sabah Şekerleri programında sunucu olarak, Özlem Yıldız'ın partneri olarak kamera karşısına geçti.

2007'de Yasemin Yalçın Tiyatrosu'nda Oyunun Oyunu oyunuyla profesyonel oldu.

Ayrıca 2011'de yayınlanan Yok Böyle Dans adlı yarışmada yarıştı. 

Irmak Ünal, oyuncu Damla Debre ve Buzda Dans yarışmasındaki partneri Julia Novikov'la ilişkiler yaşadı.

2012'de Survivor Ünlüler - Gönüllüler'de mücadele etse de yarışmadan elendi. 

Yetenek Sizsiniz Türkiye ve Survivor Ünlüler - Gönüllüler yarışmasında sunuculuk yaptı.


 

Yorumlar