Almanya'da corona virüsünden iki kişi öldü!

Almanya'da corona virüsünden iki kişinin hayatını kaybettiği bildirildi. Almanya'daki corona virüsüne 1112 kişinin yakalandığı bildirildi

Google Haberlere Abone ol
Almanya'da corona virüsünden iki kişi öldü!

Dünyayı kasıp kavuran Corona Virüsü Avrupa ülkelerinde de hızla yayılıyor. İtalya'da şu ana kadar 360'tan fazla insan hayatını kaybederken; şu an kadar ölüm haberi gelmeyen Almanya'da da bugün iki ölüm haberi geldi. 

Almanya Sağlık Bakanlığı yaptığı açıklamada Kuzey Ren-Vestfalya eyaletine bağlı Heinsberg ve Essen kentlerinde birer kişinin hayatını kaybettiğini açıkladı.

Almanya'nın Essen kentinde hayatını kaybeden kişinin 89 yaşındaki bir kadın olduğu ve geçen Salı günü virüse yakalandığı belirtildi. Hastanın virüse yakalandıktan sonra sağlığının bozulmaya devam ettiği ve bugün öğlen saatlerinde zatürreden öldüğü duyuruldu.

Heinsberg bölgesinden ölen kişinin yaşı ve cinsiyetiyse Alman yetkililer tarafından açıklanmadı.

DÜNYA GENELİNDE SON DURUM

Öte yandan dünya genelinde şu ana kadar 111 bin 827 kişide Corona Virüs tespit edildi. Bunlardan 3 bin 893'ü hayatını kaybederken, 62 bin 722 tedavi edilerek kurtarıldı. En fazla ölüm Çin'de yaşanırken, onu sırasıyla İtalya ve İran takip ediyor.

BU VİDEO DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

İran'da virüs nedeniyle ölenler toplu mezarlara defnediliyor.

 

Kaynak: SonHaberler

Yorumlar