All Of Us Are Dead 2. Sezon olacak mı, çıkacak mı?

All Of Us Are Dead 2. Sezon olacak mı, çıkacak mı, ilk sezonu heyecanla ve biraz da kanlı şekilde sona eren dizinin ikinci sezonu olması için birden fazla sebep var.

Google Haberlere Abone ol
All Of Us Are Dead 2. Sezon olacak mı, çıkacak mı?

All Of Us Are Dead 2. Sezon olacak mı, çıkacak mı veya çıkma ihtimali var mı soruları dizinin ilk bölümünü büyük bir heyecanla ve tek çırpıda bitiren seyirciler tarafından merakla soruluyor. 

Netflix'te son dönemlerde çılgınca seyredilen birkaç diziden biri olan All Of Us Are Dead dizisinin 1. Sezonu bütün rekorları kırarak zirveye yerleşti. 

Netflix Türkiye'de de listenin zirvesine oturarak günlerdir Top 10 listesinin başında yani ilk sırada yer alıyor.

Bol bol kanlı sahnelere yer verilen dizi heyecan ve aksiyon seven gençlere hitap ediyor.

All Of Us Are Dead, büyük bir tehlikeyle karşı karşıya kalan bir grup öğrencinin hikayesini konu ediyor.

Bir zombi virüsü bir okulu hızla etkisi altına alır. Virüs öğrencilerin bir kısmını yok ederken, sağ kalan öğrenciler, hayatta kalmak ve okuldan kaçmak için birlikte savaşır.

İlk sezonu 8 bölümden oluşan dizinin kadrosunda, Harrison Xu, Victoria Grace, Darren Keilan, Lisa Yamada, Park Ji-hu, Yoon Chan-young, Cho Yi-hyun, Park Solomon, Yoo In-soo, Lee You-Mi ve Lim Jae-hyeok gibi isimler bulunuyor.

Zombi temalı 'All Of Us Are Dead', Squid Game ve Hellbound'un ardından böyle bir başarıya ulaşan üçüncü Güney Kore dizisi olarak karşımıza çıkıyor. Dizi, 25'ten fazla ülkede 1. sırada yer alırken 20'den fazla ülkede de 2. sıraya yerleşti.

Diziyi büyük bir keyifle seyredenler diziyi bitirdikten sonra All Of Us Are Dead 2. Sezon olacak mı sorusunu sormaya başladı. 

Şahsen biz de merakla ikinci sezonunun olup olmadığını araştırdık. 

Yaptığımız araştırmalarda şu ana kadar dizinin yapımcılarından veya Netflix platformundan ikinci sezonla ilgili herhangi bir sinyal alamadık.

Ancak dizinin bitiş şekline bakılırsa ikinci bir sezon olma ihtimali yüksek görünüyor.

Ayrıca dizinin yüksek izlenme oranı alması da yine 2. Sezon için iyi bir neden gibi görünüyor. 

Dizi yapımcıları ve Netflix'in bu durumdan son derece memnun kaldığı kesin. O halde böyle bir yapımın ikinci sezonunun olmaması için de hiçbir neden yok. 

2. Sezon kararı alınması halinde haberi anında yayılır. 

Detayları sayfamızdan takip edebilirsiniz.


 

Yorumlar

deniz umarım gelir harika bir film