Ali Sunal'a neden Aziz diyorlar? Gerçek adı farklı mı?

Ali Sunal'ı Güldür Güldür yarışmasında sık sık Aziz diye seslenilmesi seyircini kafasında, "Ali Sunal'a neden Aziz diyorlar?" sorusuna neden oldu. İşte cevabı:

Google Haberlere Abone ol
Ali Sunal'a neden Aziz diyorlar?

Ali Sunal'a neden Aziz diyorlar sorusu programı izleyen seyircinin ara ara sorduğu ve cevabını merak ettiği sorulardan biridri. Güldür Güldür Show programının sunucusu Ali Sunal'a sık sık programda Aziz şeklinde hitap edilmesi seyircinin kafasında soru işaretlerine neden oldu. Birçok seyirci Aziz'in Ali Sunal'ın göbek adı ya da asıl adı olduğunu düşünüyor. Oysa gerçek bambaşka. İşte nedeni: 

Ali Sunal'a neden Aziz diyorlar
Ali Sunal'a bazen Aziz diye sesleniyorlar

 

Birincisi:

Ali Sunal'a Aziz denilmesinin nedenlerinden ilki, onun 2012 yılında oynadığı bir filmde canlandırdığı "Aziz" karakterinden gelmektedir. 

İkinci olarak ise; 

Ali Sunal
Ali Sunal ve Güldür Güldür Show Sahnesi

 

Ali Sunal'a Aziz denilmesinin ikinci nedeni ise, herkesin bir "sahne adı"nın olduğu Güldür Güldür Show'da Ali Sunal'ın da "Aziz" adını kullanıyor olmasından kaynaklıdır.

Ali Sunal Biyografisi: 

Ali Sunal, malum Türkiye tarihinin en komik ve en saf sinema oyuncusu olarak bilinen olarak bilinen Kemal Sunal'ın oğludur. 

1977 yılında İstanbul'da dünyaya gelen Ali Sunal 43 yaşındadır. 

Sinema dünyasına ilk olarak babasıyla birlikte rol aldığı Sinan Çetin'in yönetmenliğini yaptığı "Propaganda" filmi olmuştu. Ali Sunal burada "Mahmut" karakterini canlandırmıştı. 

Daha evlenip boşanan Ali Sunal 2018 yılında avukat Nazlı Kurbanzade ile hayatını birleştirdi.

Yorumlar