ALEF neden final yapıyor?

Başrolünde Kenan İmirzalıoğlu'nun oynadığı ALEF final kararı aldı. Dizinin hayranları, "Alef neden final yapıyor?" sormaya başladı. Nisan ayında yeni başlayan dizinin erken final kararı almasının nedenleri araştırılıyor.

Google Haberlere Abone ol
ALEF neden final yapıyor?

Blutv'de yayınlanan ALEF neden final yapıyor sorusu son günlerde dizinin hayranları tarafından sıkça sorulmaya başladı. Henüz yeni başlayan dizinin neden bu kadar erken final kararı aldığı merak konusu oldu. Peki, ALEF neden final yapıyor?

Sadece internet üzerinden Blutv platformunda nisan ayında yayına başlayan, boşrollerinde Kenan İmirzalıoğlu, Ahmet Mümtaz Taylan ve Melisa Sözen'in oynadığı ALEF dizisi erken final kararı aldı. Dizinin neden bu kadar erken final kararı aldığı ise henüz bilinmiyor; ancak bütün dizilerde olduğu gibi muhtemelen ALEF'in de beklenen ilgiyi görmemesi final kararı alınmasında etkili olduğu tahmin ediliyordu.

ALEF'İN FİNAL YAPMA NEDENİ

ALEF dizisi, yapımcılarla ile yayıncı arasında yapılan anlaşma gereği sadece 8 bölüm çekilecekti. Yani hikaye 8 bölümde sonuçlanacaktı. Bu nedenle dizinin erken final kararı aldığı söylenemez. 

İstanbul Boğazı’nda bir cesedin bulunmasından sonra ortaya çıkan çeşitli cinayetlerin sırrını çözmeye çalışan iki dedektifin hikayesi anlatılıyor. Osmanlı ve İslam Tarihi’nden izler taşıyan dizide, genç ve hırslı dedektif Kemal (Kenan İmirzalıoğlu) ile tecrübeli ortağı Settar (Ahmet Mümtaz Taylan), İstanbul’da işlenen gizemli bir seri cinayet vakasının peşine düşüyor. Hem kişisel hayatları hem de olaylara yaklaşımlarıyla birbirine tamamen zıt bu ikiliye, bir üniversitede öğretim görevlisi olan Yaşar (Melisa Sözen) da katılıyor. Ekip, cinayetleri çözmeye çalışırken buldukları her delille yüzyıllar boyu saklı kalan bir sır perdesini de aralayacak.

ALEF DİZİSİ OYUNCULARI KİMLERDİR?

Kenan İmirzalıoğlu

Ahmet Mümtaz Taylan

Melisa Sözen

KENAN İMİRZALIOĞLU KİMDİR?

Kenan İmirzalıoğlu, 18 Haziran 1974 tarihinde doğdu. 1997 yılında Best Model of Turkey'nin elemelerine katılıp ve 4000 kişinin arasından ilk 20'ye seçilmiş, sonra da Türkiye Finalinde birinci seçilmiştir. Daha sonra birinci olduğu için Best Model of The World'e katılmış, birinci olmuş ve ilk defa bir Türk Erkeği Best Model of The World olmuştur.

 

Yorumlar

Sinan Bu dizi devam etmeli başka konularla