Alaçam Kaymakamlığı Ramazan'da bir ilki yaşattı

Alaçam Kaymakamlığı Sosyal Yardımlaşma ve Dayanışma Vakfı, Alaçam’a 25 kilometre uzakta olan Pelitbükü Sekecek Mahallesi'nde iftar yemeği verdi.Alaçam Kaymakamı Oğuz Alp Çağlar, "İftar programımızın ilkini Pelitbükü Sekecek Mahallesi'nden...

Google Haberlere Abone ol
Alaçam Kaymakamlığı Ramazan'da bir ilki yaşattı

Alaçam Kaymakamlığı Sosyal Yardımlaşma ve Dayanışma Vakfı, Alaçam’a 25 kilometre uzakta olan Pelitbükü Sekecek Mahallesi'nde iftar yemeği verdi.

Alaçam Kaymakamı Oğuz Alp Çağlar, "İftar programımızın ilkini Pelitbükü Sekecek Mahallesi'nden başlattık. İnşallah haftaya perşembe akşamı yine Alaçam’a en uzak mahalle olan Gümüşova Mahallesi'nde devam ettirip, Uzunkıraç Mahallesi ile son bulduracağız. Elimizden gelen bütün yardımları sizlerden esirgemeyeceğiz ve bizlere başvurmanız halinde isteklerinize cevap vereceğiz." dedi.

Sekecek Mahalle Muhtarı Hüseyin Mutlu ise Kaymakam Oğuz Alp Çağlar, Belediye Başkanı Hadi Uyar ve protokol üyelerine teşekkür etti.

İftar yemeği, Alaçam Öğretmenevi Müdürlüğü tarafından yapılarak Pelitbükü Sekecek Mahallesi'ne getirildi. Alaçam İlçe Müftüsü Ali Toprak, yemekte dua okudu.

İftar yemeğine Alaçam Kaymakamı Oğuz Alp Çağlar, Belediye Başkanı Hadi Uyar, Emniyet Müdürü Lütfi Tanrıkulu, Dr. Yakup Tan, İlçe Müftüsü Ali Toprak, Milli Eğitim Şube Müdürü Süleyman Ertürk, Sosyal Yardımlaşma ve Dayanışma Vakfı Müdiresi Jale Oral, Alaçam Kızılay Şube Başkanı Ahmet Kurt, Öğretmenevi Müdürü Ahmet Öztürk, Pelitbükü Sekecek Mahallesi Muhtarı Hüseyin Mutlu ve mahalle halkı katıldı.

CİHAN

Yorumlar