Akkapılıların hayır kermesini Zeydan Karalar açtı

Seyhan Belediye Başkanı Zeydan Karalar, Akkapı Kültür Yardımlaşma ve Eğitim Derneği'nin (AKYED) geleneksel hale gelen kermesine katıldı.Başkan Karalar, ihtiyaç sahipleri yararına hazırlanan kermesin açılışını Akkapı Muhtarı Fikret Gizir,...

Google Haberlere Abone ol
Akkapılıların hayır kermesini Zeydan Karalar açtı

Seyhan Belediye Başkanı Zeydan Karalar, Akkapı Kültür Yardımlaşma ve Eğitim Derneği'nin (AKYED) geleneksel hale gelen kermesine katıldı.

Başkan Karalar, ihtiyaç sahipleri yararına hazırlanan kermesin açılışını Akkapı Muhtarı Fikret Gizir, Adana Büyükşehir Belediyesi Birimlerden Sorumlu Koordinatörü İbrahim Savcun ve AKYED Başkanı Haşim Turaçtemur ile birlikte yaptı.

Adana'nın yıllar boyu kavgalarla gündeme geldiğini belirten Karalar, gerginliklerin Adana'nın yararına olmadığını belirterek el birliği ile şehri kalkındıracaklarını söyledi. Karalar, "Yıllar boyu Adana çekişmelerden çok çekti. Bu kavgalarda tarafların hiçbiri kazanamadı ancak kaybeden hep Adana oldu. Bundan sonra Büyükşehir Belediyesi, Seyhan Belediyesi diye bir ayrım yok. Elbirliği ile Seyhan için çalışacağız, Adana için çalışacağız ve kentimizi kalkındıracağız" ifadelerini kullandı.

Akkapı Mahallesi'nin tarihte önemli bir yeri olduğunu beliren Zeydan Karalar, mahallenin önde gelen isimlerinden Şeyh Cemil Nardalı'yı anmayı da ihmal etmedi. Konuşmaların ardından Başkan Zeydan Karalar kurdeleyi keserek kermesin açılışını yaptı. CİHAN

Yorumlar