AK Parti'nin 31 Mart Yerel Seçimlerdeki Bilecik, Kütahya ve Karabük Adayları Açıklandı

AK Parti'nin 31 Mart yerel seçimlerinde Bilecik, Kütahya ve Karabük'ten aday göstereceği isimler sırasıyla Mustafa Yaman, Kamil Saraçoğlu ve Özkan Çetinkaya oldu.

Google Haberlere Abone ol
AK Parti Bilecik, Kütahya ve Karabük adayları

31 Mart'ta gerçekleşecek yerel seçimler öncesi, AK Parti Bilecik, Kütahya ve Karabük belediye başkan adaylarını açıkladı. Bu adaylar, yarın Ankara'da Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın da katılacağı bir aday tanıtım programında kamuoyuna tanıtılacak.

BİLECİK İÇİN MUSTAFA YAMAN

AK Parti Bilecik İl Başkanı Serkan Yıldırım tarafından duyurulan bilgiye göre, Mustafa Yaman Bilecik Belediye Başkan adayı olarak belirlendi. Mustafa Yaman, Bilecik Belediyeler Birliği ve Bayırköy Belde Belediye Başkanlığı görevlerinde bulunmuş bir isim.

KÜTAHYA'DA KAMİL SARAÇOĞLU

Kütahya Belediye Başkan adayı olarak Kamil Saraçoğlu seçildi. Saraçoğlu, adaylığının açıklanmasının ardından yaptığı açıklamada, 31 Mart seçimlerinde halkın tercihiyle AK Parti bayrağını Kütahya'da dalgalandırmayı hedeflediğini belirtti.

KARABÜK'TE ÖZKAN ÇETİNKAYA

Karabük'te ise Özkan Çetinkaya AK Parti'nin Belediye Başkan adayı oldu. 36 yaşındaki Çetinkaya, daha önce AK Parti Karabük Gençlik Kolları Başkanlığı, Belediye meclis üyeliği ve AK Parti Karabük Merkez İlçe Başkanlığı görevlerinde bulunmuştu. Çetinkaya, adaylığının açıklanmasının ardından yaptığı konuşmada, sürecin şehir için hayırlı olması temennisinde bulundu ve aday adaylarına teşekkür etti.

 

Yorumlar