AK Parti'li belediye başkanından MHP'ye ziyaret

Uşak Belediye Başkanı Cahan, MHP İl Başkanı Kuruçay'ı ziyaret etti

Google Haberlere Abone ol
AK Parti'li belediye başkanından MHP'ye ziyaret

AK Partili Uşak Belediye Başkanı Nurullah Cahan, MHP İl Başkanı Muhterem Kuruçay'ı ziyaret etti.

Başkan Cahan, akşam saatlerinde MHP Uşak İl Binası'na giderek il başkanı Muhterem Kuruçay'ı ziyaret etti.

Ziyarette ülke gündemiyle ilgili değerlendirmelerde bulunan başkan Cahan, kentin ve ülkenin sorunları için ortak akıl geliştirilmesi gerektiğini belirterek, anayasa değişikliği ile ilgili referandum sürecinde birlik beraberliğin önemine değindi.

AK Parti ve MHP'nin referandum sürecinde iş birliği içinde hareket edeceğini kaydeden Başkan Cahan, "Devletimiz, vatanımız ve ilimiz için ortak projelerde neler yapacağımızı belirlemek için bu ziyareti yaptık. Bundan sonraki süreçte devletimiz, milletimiz ve ilimizin geleceği adına istişarelerimiz devam edecek. El ele verdikten sonra aşamayacağız hiçbir sorun yok. Çünkü bu devlet, vatan, millet ve bayrak bizim ve bu birlikteliğin daim olması adına ortak adımlarımız devam edecek. El ele verdikten sonra da Uşak’ımızı da en güzel noktalarda hizmetlerimizle buluşturacağız. Güzel bir yol arkadaşlığı yaparak inşallah 16 Nisan akşamı Uşak’ta hep birlikte 'evet'i en yüksek oyla taçlandıracağız" dedi.

MHP İl Başkanı Kuruçay ise Türkiye'nin önemli günlerden geçtiğini belirterek, birlik ve beraberliğe ciddi anlamda ihtiyaç duyulduğunu ve bu ziyaretin önemine değindi.

Yorumlar