AK Parti Sözcüsü Çelik'ten önemli açıklamalar

AK Parti Sözcüsü Çelik, AK Parti MYK toplantısı sonrası önemli açıklamalarda bulundu.

Google Haberlere Abone ol
AK Parti Sözcüsü Çelik'ten önemli açıklamalar

AK Parti Sözcüsü Ömer Çelik, AK Parti MYK toplantısı sonrası önemli açıklamalarda bulundu.

Çelik, deprem paralarıyla ilgili olarak, son 10 yılda deprem paralarından kat kat fazla harcamalar yapıldığını söyledi.

AK Parti Sözcüsü Ömer Çelik, Gazeteci Cemal Kaşıkçı cinayetinin 1. yılı dolayısıyla, "Herkes çıkar hesaplarıyla yan çizmeye çalışırken, Türkiye adaletin tahakkuku için ilkeli süreç yürüttü. Birileri bunu Türkiye ile Suudi Arabistan arasında ikili mesele haline getirmeye çalışıyor. Bu kesinlikle söz konusu değildir, Kral ve tabii ki Suudi Arabistan halkı tartışmaların dışındadır." dedi.

Çelik, "(Erdoğan'ın ABD ziyareti sırasındaki temasları) Temaslarla ilgili bir tanesini öne çıkarıp garip komplo teorilerini içeren birtakım yorumlar görüyorum. Halbuki bütün bu temaslar, kapsamlı bir şekilde Cumhurbaşkanımızın Amerika ziyaretlerinde gerçekleştirdiği, farklı kimliklere saygıyı, farklı kimliklerle diyaloğu önemseyen diyalogların bir parçasıdır.". ifadelerini kullandı. 

Güvenli Bölge konusunda da açıklamalarda bulunan Çelik , "AB'deki bazı odaklar, Türkiye'nin demografik yapıyı değiştirmek istediği yaklaşımına giriyorlar. Bu baştan aşağı yalandır. Birtakım AB yetkilileri, Türkiye'ye ek mali yardımdan bahsediyor bu rüşvet siyasetidir." diye konuştu. 

Detaylar Geliyor...

Yorumlar