AK Parti Grup Başkanvekili Bülent Turan Lapseki’de

AK Parti Grup Başkanvekili, Çanakkale Milletvekili Bülent Turan Çanakkale’nin Lapseki ilçesinde hemşerileriyle bayramlaştı.Çınaraltı meydanında düzenlenen programa İl Başkanı Yeşim Karadağ, belediye başkanları, il genel meclis üyeleri,...

Google Haberlere Abone ol
AK Parti Grup Başkanvekili Bülent Turan Lapseki’de

AK Parti Grup Başkanvekili, Çanakkale Milletvekili Bülent Turan Çanakkale’nin Lapseki ilçesinde hemşerileriyle bayramlaştı.

Çınaraltı meydanında düzenlenen programa İl Başkanı Yeşim Karadağ, belediye başkanları, il genel meclis üyeleri, belediye meclis üyeleri, teşkilat üyeleri ve çok sayıda vatandaş katıldı. Turan bayramlaşma merasiminden sonra yaptığı açıklamada, CHP kurultayına değinerek yaşanan olayları kınıyoruz mesajını verdi. Turan, "Hangi parti olursa olsun Çanakkale’ye gelsin bizler keyif alırız. Bütün emniyet güçlerimizi ve sağlık kuruluşlarımızı seferber ettik. Orada toplantı yapsınlar istedik. Hem esnafımız para kazanıyor hem de Çanakkale ortak değerimiz herkes gelsin isteriz. Ama ilk gün baktık ki yaşananlar ortada" diyerek tepki gösterdi.

Biz kimsenin içki içmesine karışmıyoruz diyen Turan, "Kimsenin içmesine lafımız yok fakat, o şehit bölgesinde adalet toplantısı öyle olmaması gerekiyordu. önce yok dediler, akşam var dediler. 3 tane garibana fatura kestiler. Ben avukatım söylüyorum. O üç gariban gelsin bedava avukatlığını yapacağım. Oradaki mesele konuşularak meselenin düzeltilmesiydi. 3 tane garibanın içki içmesi sebebiyle kovulması değil ki. Yanlış, uyarırsın yapmayın dersin. Burada olmaz dersin. Ama ihraç ettiler partiden. Bir sürü yanlış yapan var görmediler. 3 garibana fatura kestiler" şeklinde konuştu.

Yorumlar