Ahmet Şık'tan skandal Gol mesajı

HDP İstanbul Milletvekili Ahmet Şık, ABD'nin Rahip Brunson krizinin ardından İçişleri Bakanı Süleyman Soylu ve Adalet Bakanı Abdülhamit Gül hakkındaki yaptırım kararı sonrasında Twitter üzerinden skandal bir paylaşımda bulundu. 

Google Haberlere Abone ol
Ahmet Şık'tan skandal Gol mesajı

Geçtiğimiz günlerde AK Partililere yönelik hakaret içeren sözleri yüzünden Meclis'ten 2 birleşim ceza alan HDP İstanbul Milletvekili Ahmet Şık, skandal açıklamalar yapmaya devam ediyor. HDP İstanbul Milletvekili Ahmet Şık, ABD'nin Rahip Brunson krizinin ardından İçişleri Bakanı Süleyman Soylu ve Adalet Bakanı Abdülhamit Gül hakkındaki yaptırım kararı sonrasında Twitter üzerinden "GOL" ifadesini kullandı. 

MİLLETİN MECLİSİ'NDE TÜRKİYE'YE DÜŞMANLIK!
Türkiye Büyük Millet Meclisi çatısı altında, CHP'nin de desteğiyle "milletvekili" sıfatıyla bulunan Ahmet Şık bu paylaşımı sonrası büyük tepki çekti.

"BU ÜLKENİN MAYASI KÖTÜLÜK BARINDIRIYORMUŞ"
HDP İstanbul Milletvekili Ahmet Şık, geçtiğimiz günlerde de Türk halkına hakaret etmekten çekinmemişti. Ahmet Şık şunu söyledi: "AKP'nin bu kadar oy almasını şununla açıklıyorum: Bu ülkenin mayası korkunç bir kötülük barındırıyormuş."

17 BİN 291 LİRA MAAŞ
Terör örgütü PKK'ya karşı düzenlenen operasyonlardan sonra "Devletiniz teröristtir" diye tweet atma küstahlığında bulunan Ahmet Şık, artık devletten 17 bin 291 lira maaş alacak.

Yorumlar