Adana Valisi Büyük, Kozan’da incelemelerde bulundu

Adana Valisi Mustafa Büyük Kozan’a bir ziyarette bulunup, yapımı devam eden 200 yataklı Kozan Devlet Hastanesi ve Kültür Merkezi İnşaatlarını gezerek çalışmalar hakkında yetkilerden bilgi aldı. Adana Valisi Mustafa Büyük Kozan ziyaretinde,...

Google Haberlere Abone ol
Adana Valisi Büyük, Kozan’da incelemelerde bulundu

Adana Valisi Mustafa Büyük Kozan’a bir ziyarette bulunup, yapımı devam eden 200 yataklı Kozan Devlet Hastanesi ve Kültür Merkezi İnşaatlarını gezerek çalışmalar hakkında yetkilerden bilgi aldı.

Adana Valisi Mustafa Büyük Kozan ziyaretinde, ilçe protokolünün yanı sıra daire müdürleri, muhtarlar, sivil toplum kuruluşu temsilcileri, siyasi parti temsilcileri ve belediye meclis üyeleri tarafından karşılandı. İlk olarak Kozan Kaymakamı Avni Oral’ı makamında ziyaret edip ilçeyle ilgili bir brifing alan Vali Büyük, buradan Hoşkadem Camii'ne geçerek cama namazını kıldı. Daha sonra Kozan Belediyesi’ne geçen Büyük, Belediye Başkanı Musa Öztürk’ü makamında ziyaret etti.

Belediye ziyareti sonrasında yapımında son aşamaya gelen Kültür Merkezi'ni de gezerek çalışmalar hakkında yetkililerden bilgi alan Vali Büyük daha sonra yine inşaatı devam eden 200 yataklı Kozan Devlet Hastanesi inşaatını yerinde inceledi. İnşaat hakkında yetkililerden de bilgi alan Vali Büyük’e firma yetkilileri hastanenin iki üç ay içerisinde tamamlanarak hizmete açılabileceği bilgisini verdiler. Vali Büyük daha sonra Kozan Organize Sanayi Bölgesini ziyaret etti. Adana Valisi Mustafa Büyük burada tesisleri gezerek tesislerin işleyişi ve faaliyetleri hakkında Kozan Organize Sanayi Bölgesi Müdürü Fatih Aydın’dan bilgi aldı.

Ziyaret sonrası Adana Valisi Mustafa Büyük ilçeden ayrıldı.

CİHAN

Yorumlar