Adalet Bakanı Bozdağ: Her defasında vatandaş kaybetti

Adalet Bakanı Bekir Bozdağ, "Bugüne kadar yalanda, iftirada yarış yapmadık. Yıllar yılı sorunlar yaşandı.

Google Haberlere Abone ol
Adalet Bakanı Bozdağ: Her defasında vatandaş kaybetti

Adalet Bakanı Bekir Bozdağ, "Bugüne kadar yalanda, iftirada yarış yapmadık. Yıllar yılı sorunlar yaşandı. Sorunlar daha büyük sorunlar doğurdu. Ama her defasında vatandaş kaybetti." şeklinde konuştu.

Adalet Bakanı Bekir Bozdağ, AK Parti Kırşehir İl Başkanlığı tarafından düzenlenen il merkezi Cacabey Meydanı'nda düzenlenen açık hava toplantısına katıldı. MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli'ye yüklenen Bozdağ, "Bahçeli kaç tane toplu konut yaptı? 19 yılda yapılan toplu konut sayısı 43 bin. 12 yılda bizim yaptığımız, vatandaşımızın içinde oturduğu toplu konut 500 bin. 500 bin nere, 43 bin nere? Şimdi insansız hava araçlarını biz yapıyoruz, aynı zamanda ihracatını yapıyoruz. Füzelerimiz yok kendi imal ettiğimiz, Çin'le Amerika ihaleye girdi ve biz Çin'e verdik. Dedik ki, 'Biz bunu Türkiye'de imal edeceğiz. Türkiye'de kurarsanız, teknoloji transfer ederseniz, Türkiye'de yapılabilir hale gelirse vereceğiz.' 'Tamam' dediler, verdik. Kendi füzelerimizi kendimiz yapacağız. Türkiye kendi silahını kendi üretecek. Türkiye'nin onurlu dış politikasından rahatsız olanlar var. Bizlerin güçlenmesinden rahatsız olanlar var." dedi.

"AK PARTİ'Yİ YENEMEZSİNİZ"

Yerel Seçimlere de değinen Bakan Bozdağ, "Türkiye'nin her tarafında olduğu gibi Kırşehir'de de öyle, AK Parti ile güreş tutarak AK Parti'yi yenemezsiniz. Çünkü, AK Parti tek bir parti değildir. AK Parti Türk milletinden ve Kırşehirlilerden oluşuyor. Bütün milleti yenmek ise mümkün olmadığı gibi, AK Parti'yi de yenmek mümkün olmayacaktır." İfadelerini kullandı.
CİHAN

Yorumlar