ABD'de dezenfektan içen 3 kişi hastanelik oldu

ABD Başkanı Donald Trump'ın, koronavirüs tedavisi için dezenfektan içirilsin, önerisi dalga konusu olmuştu. Ancak, Ülkede ABD Devlet Başkanı Trump'ın sözlerini ciddiye alan 3 kişi dezenfektan içerek hastanelik oldu.

Google Haberlere Abone ol
ABD'de dezenfektan içen 3 kişi hastanelik oldu

,ABD Başkanı Donald Trump, geçtiğimiz günlerde koronavirüse karşı "vücuda dezenfektan enjekte edilmesi" önerisinde bulunmuştu. Dünyanın gündemine oturan ve sosyal medyada alay konusu olan önerinin ardından şaka gibi bir olay yaşandı. Georgia eyaletinde 2, Kansas eyaletinde ise 1 kişi, koronavirüs salgınından koruyacağına inandıkları için dezenfektan içti. 3 kişi de hastaneye kaldırıldı. 

Tüm dünyayı saran koronavirüs salgını nedeniyle birçok ülkedeki bilim insanları aşı bulmak için tüm hızıyla çalışmalarını sürdürüyor. Farklı ülkelerde çeşitli tedavi yöntemleri denenirken, en çok konuşulan önerilerden biri ABD Başkanı Donald Trump'tan gelmişti. Trump, koronavirüse karşı "vücuda dezenfektan enjekte edilmesi"ni önermiş, sosyal medya kullanıcılarının diline düşmüştü.

ABD'nin Georgia eyaletinde 2, Kansas'ta ise 1 kişi, Başkan Donald Trump'ın virüs tedavisi için 'dezenfektan enjektesi' fikrinin ardından dezenfektan içti. Dailymail'in haberine göre; Georgia Zehir Merkezi Direktörü Gaylord Lopez, her iki kişinin de psikolojik sorun geçmişi olduğunu ve iyileşmelerinin beklendiğini söyledi.

 

Yorumlar