7 Mayıs Perşembe Gelinim Mutfakta kim birinci oldu, puan durumu

7 Mayıs Perşembe Gelinim Mutfakta puanları belli oldu. İzleyici, 7 Mayıs Gelinim Mutfakta kim birinci oldu, çeyrek altını kim kazandı, merak ediyor. Gelinim Mutfakta 7 Mayıs kim birinci oldu, puan durumu ne oldu, çeyrek altını kim kazandı? İşte detaylar

Google Haberlere Abone ol
7 Mayıs Perşembe Gelinim Mutfakta kim birinci oldu

Gelinim Mutfakta 7 Mayıs Perşembe günü kim birinci oldu, puan durumu ne oldu? Hafta finaline bir gün kala puanlar netleşmeye başladı. Hafta finalinde gelindiğinde puan olarak önde olan gelin 39 puanla Elif oluyor. Haftalık toplam puanları yazımızın sonunda bulabilirsiniz. Haftanın dördüncü gününde 7 Mayıs Gelinim Mutfakta puan durumu, kim birinci oldu, çeyrek altını kim kazandı?  Dün çeyrek altını yarışmaya bu hafta katılan Betül kazandı. Bu hafta puanlar birbirine yakın seyrediyor. Bugün ve yarın alınacak puanlar her an sonucu değiştirebilir. Gelinim Mutfakta 7 Mayıs puanları ne oldu? Yazımızda tüm detayları bulabilirsiniz.

7 Mayıs Gelinim Mutfakta puanları haftanın finaline bir gün kala puanları daha da netleştirecek. Gelinim Mutfakta yarışmacıları, Neslihan, Elif, Hatice ve yeni yarışmacı Betül Polat arasında rekabet hafta finaline bir gün kala iyice kızıştı.

7 Mayıs Perşembe Gelinim Mutfakta toplam puanlar bugünün sonunda kaynanaların vereceği puanlar haftanın birincisini belirlemede önemli bir rol oynayacak. Gelinler 5 bileziği kazanmak için yarışıyor. Günün birincisi çeyrek altın kazanırken haftanın birincisi 5 altın bileziğin sahibi oluyor.

7 Mayıs Perşembe puanları, gelinlerin hafta finalinde kim birinci olacak kim elenecek az çok ortaya koyacak. İzleyici bugünün sonunda puan durumunu merakla bekliyor. 

7 Mayıs Gelinim Mutfakta kim birinci oldu, çeyrek altını kim kazandı sorusunun cevabı bugün alınacak puanlarla belirlenecek. Yarışmada puanlar bugüne kadar ne oldu merak ediyorsanız yazımızın sonuna bakabilirsiniz. Toplam haftalık puan tablosu verilmiştir.

Bugün 7 Mayıs puan tablosu günün birinci kim oldu, çeyrek altını kim kazandı kaynanaların vereceği puanlar ile birlikte netlik kazanacak.

Bugün Gelinim Mutfakta 7 Mayıs Puanlama bölümünde hangi gelin hangi kaynanadan kaç puan aldı? Günün birincisi kim oldu, kim kazandı ve çeyrek altını hangi gelin kazandı? Son tadım ve puanlama ile belirlenecek.

İÇİNDEKİLER

Gelinim Mutfakta 7 Mayıs Puan Durumu

Haftalık Toplam Puanlar

Canlı İzle

Başvuru Formu

Fatih Ürek Hakkında

 

GELİNİM MUTFAKTA 7 MAYIS PERŞEMBE PUAN DURUMU

Haftanın dördüncü, kaynanaların yaptığı tadım ve puanlamalar günün birincisini belirleyecek. Yarışmaya katıldığı günden beri düşük puanlar alan Betül dün şeytanın bacağını kırdı ve günün birincisi olup çeyrek altını kazandı. Yarışma böyle olunca daha heyecanlı bir hal alıyor. Bugün kaynanaların yapacağı tadım ve puanlamalar haftanın birincisini ve elenen gelinini tahmin etmek için önemli rol oynayacak.

7 Mayıs Perşembe puan tablosu

  Betül Neslihan Elif Hatice
Gül Hanım 2 2 5 1
Reyhan Hanım 1 5 1 1
Çiğdem Hanım 3 1 5 2
Hüsniye Hanım 4 1 1 5
Toplam Puan  10 9 12 9

 

Günn birincisi 12 puanla Elif oldu. Sonuncu ise Reyhan hanımın 5 vermesine rağmen 9 puanla sonuncu olmaktan kurtulamadı. 

HAFTALIK PUAN TABLOSU

6 Mayıs Çarşamba puan tablosu

  Betül Neslihan Elif Hatice
Gül Hanım 3 5 3 1
Reyhan Hanım 5 2 1 2
Çiğdem Hanım 3 4 1 5
Hüsniye Hanım 5 1 3 1
Toplam Puan  16 12 8 9

 

Günün birincisi kaç gündür sonuncu olan Betül oldu. Betül çeyrek altını kazandı. 

5 Mayıs Salı puan tablosu

  Betül Neslihan Elif Hatice
Gül Hanım 1 5 4 3
Reyhan Hanım 1 3 5 3
Çiğdem Hanım 2 1 5 3
Hüsniye Hanım 1 1 4 5
Toplam Puan  5 10 18 14

 

5 Mayıs Salı birincisi Elif oldu. Çeyrek altını alan gelin Elif oldu. 

4 Mayıs Pazartesi Puan Tablosu

  Betül Neslihan Elif Hatice
Gül Hanım 1 5 1 2
Reyhan Hanım 3 4 5 1
Çiğdem Hanım 5 2 4 4
Hüsniye Hanım 1 5 3 4
Toplam Puan  10 16 13 11

 

Günün birincisi Neslihan oldu. 

Toplam Tablo

Gelinin Adı Pazartesi Salı Çarşamba Perşembe Cuma Toplam Puan
Betül 10 5 6 10 x 31
Neslihan 16 10 12 9 x 47
Elif 13 18 8 12 x 51
Hatice 11 14 9 9 x 43

 

Neslihan'ın çeyrek altını kazandğı gibi kendi kaynanasına götürmesi Reyhan hanımın moralini çok bozdu.  Neslihan'a çok kırldığını söyleyen Reyhan hanım ben burada emek veriyorum, dedi.

   

GELİNİM MUTFAKTA CANLI İZLE

Kanal D ekranlarında Hafta İçi her gün saat 12:15'de yayınlanan ve çok sevilen yarışma programı Gelinim Mutfakta yine heyecan ve eğlenceli dolu bölümü ile ekranlardaki yerini aldı. Yarışmanın 519. bölümü sevenleri ile buluştu. Gelinim Mutfakta 7 Mayıs CANLI İZLE

 

GELİNİM MUTFAKTA BAŞVURU FORMU?

Kanal D ekranlarında yayınlanan ve sevilen program Gelinim Mutfakta için başvuru nasıl yapılır, başvuru şartları nelerdir? İşte detaylar...

Kayın validenizin ve sizin vesikalık fotoğrafınız bilgisayarınızda yüklü bulunması gerekiyor. Fotoğraflarınızı hazır ettikten sonra aşağıdaki formu doldurmanız gerekmektedir. Formun üzerine tıklayarak Gelinim Mutfakta Başvuru Formuna ulaşabilirsiniz. 

FATİH ÜREK HAKKINDA

Fatih Ürek, 3 Nisan 1956 yılında doğdu. Aslen Erzurumludur. 63 yaşında olan ünlü sunucunun asıl mesleği müzisyenlik ve şarkıcılıktır. 1993 yılında adım attığı sanat hayatında halen başarılı bir şekilde varlığını sürdürmektedir.

20'li yaşlarına kadar tiyatro çalışmalarında bulunan Fatih Ürek, tiyatro hayatına bu yaşlarda son verdi. Daha sonra çeşitli mesleklerde çalıştı. Ardından ses sanatçısı olma yolunda profesyonel adım attı. İlk albümü 'Yaktı Yaktı' dır. Çıkardığı albümlerinin yanı sıra bir çok filmde de rol almıştır. 

Yorumlar