29 Ekim Cumhuriyet Bayramı'na doğru

- Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanı Sarıeroğlu: - "Şüphesiz ki sahip olduğumuz köklü devlet geleneğimiz ve sarsılmaz milli şuurumuz gücümüze güç katacak, cumhuriyetimizin 100'ncü kuruluş yıl dönümünde hedeflerimize ulaşmamızı sağlayacaktır"

Google Haberlere Abone ol
29 Ekim Cumhuriyet Bayramı'na doğru

ANKARA (AA) - Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanı Jülide Sarıeroğlu, "Şüphesiz ki sahip olduğumuz köklü devlet geleneğimiz ve sarsılmaz milli şuurumuz gücümüze güç katacak, Cumhuriyetimizin 100'ncü kuruluş yıl dönümünde hedeflerimize ulaşmamızı sağlayacaktır." değerlendirmesinde bulundu.

Sarıeroğlu, 29 Ekim Cumhuriyet Bayramı dolayısıyla bir mesaj yayınladı.

Mesajında, Türk milletinin cihanda eşi ve benzeri görülmemiş bir mücadeleyle Kurtuluş Savaşı'nı zaferle sonuçlandırdığını, bu zaferin de Türkiye Cumhuriyeti'nin kuruluşuyla taçlandırıldığını belirtti.

Türk milletinin şanlı tarihinden güç alıp, asırlardır tereddütsüz bir şekilde toprağına ve devletine canı pahasına sahip çıktığını aktaran Sarıeroğlu, hiçbir dönemde vesayete boyun eğmeyen milletin, son olarak 15 Temmuz darbe girişiminde tüm dünyaya bir kez daha bağımsızlığını haykırdığını hatırlattı.

Sarıeroğlu, bu birlik ve beraberlikten aldıkları ilhamla "büyük Türkiye ideali" adına canla başla çalışmaya devam edeceklerini vurguladığı mesajında, şu ifadelere yer verdi:

"Şüphesiz ki sahip olduğumuz köklü devlet geleneğimiz ve sarsılmaz milli şuurumuz gücümüze güç katacak, cumhuriyetimizin 100'ncü kuruluş yıl dönümünde hedeflerimize ulaşmamızı sağlayacaktır. Bu düşüncelerle Cumhuriyetimizin 94. kuruluş yıl dönümünde başta Gazi Mustafa Kemal Atatürk olmak üzere, vatan toprağı uğruna fedakarlıkla mücadele eden gazilerimizi minnetle yad ediyor, şehitlerimizi rahmet ve minnetle anıyor, 29 Ekim Cumhuriyet Bayramı'mızı kutluyorum."

Yorumlar