29 Ekim Cumhuriyet Bayramı

- DSP Genel Başkanı Aksakal: - "Yüce Türk ulusunun ecdat kanıyla yazılmış kaderi, yabancı güçlerin ve onların yerli ortaklarının salyalarıyla silinemeyecek kadar güçlü ve sağlamdır. 94 yıllık birikimi ve inancıyla yüce ulusumuzun bugün ve gelecekte Cumhuriyetine sahip çıkacağına hiçbir şüphem yoktur"

Google Haberlere Abone ol
29 Ekim Cumhuriyet Bayramı

ANKARA (AA) - DSP Genel Başkanı Önder Aksakal, "Yüce Türk ulusunun ecdat kanıyla yazılmış kaderi, yabancı güçlerin ve onların yerli ortaklarının salyalarıyla silinemeyecek kadar güçlü ve sağlamdır. 94 yıllık birikimi ve inancıyla yüce ulusumuzun bugün ve gelecekte Cumhuriyetine sahip çıkacağına hiçbir şüphem yoktur." ifadelerini kullandı.

Aksakal, 29 Ekim Cumhuriyet Bayramı dolayısıyla yayımladığı mesajda, Cumhuriyet değerlerinin, insanı insanca yaşatmaya çalışan idealleri ifade ettiğini vurguladı.

Cumhuriyetin kazanımlarının ise ulusun dünya devletleri karşısında başı dik ve onurlu duruşunun başlıca güvencesi olduğunu bildiren Aksakal, mesajında şunları kaydetti:

"Çağdaş ve kalkınmış bir Türkiye ancak ilerici gelişimlerle yaşatılabilir. Bu da yüzümüzü geçmişe değil, geleceğe dönerek sağlanır. Yüce Türk ulusunun ecdat kanıyla yazılmış kaderi, yabancı güçlerin ve onların yerli ortaklarının salyalarıyla silinemeyecek kadar güçlü ve sağlamdır. 94 yıllık birikimi ve inancıyla yüce ulusumuzun bugün ve gelecekte Cumhuriyetine sahip çıkacağına hiçbir şüphem yoktur. Bu duygularla tüm yurttaşlarımın Cumhuriyet Bayramı'nı kutlar, en içten saygılarımı sunarım."

Yorumlar