15 Temmuz Demokrasi ve Milli Birlik Günü

-Başbakan Yardımcısı Kaynak: -"Birliğimizi kimse bozamayacaktır. Buna teşebbüs edenler, milletimizin ve devletimizin kahredici gücü karşısında diz çöküp nedamet getireceklerdir" -"İnanıyorum ki Türkiye Cumhuriyeti ve asil Türk milleti, ayaklarına pranga olan bu hain işbirlikçilerden kurtuldukça 2023, 2053 ve 2071 hedeflerine doğru koşar adım yürümeye devam edecektir"

Google Haberlere Abone ol
15 Temmuz Demokrasi ve Milli Birlik Günü

ANKARA (AA) - Başbakan Yardımcısı Veysi Kaynak, "Birliğimizi kimse bozamayacaktır. Buna teşebbüs edenler milletimizin ve devletimizin kahredici gücü karşısında diz çöküp nedamet getireceklerdir." ifadelerini kullandı.

Kaynak, 15 Temmuz Demokrasi ve Milli Birlik Günü dolayısıyla yayımladığı mesajında, asker üniforması giymiş Fetullahçı Terör Örgütü (FETÖ) mensupları ve onların sözde imamlarının giriştikleri hain kalkışmanın üzerinden bir sene geçtiğini anımsattı.

250 vatandaşın şehit olduğu ve binlerce vatandaşın yaralandığı bu alçak saldırının acısının hala dün gibi taze olduğunu vurgulayan Kaynak, milletin dirayeti, Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın dik duruşuyla 15 Temmuz hain işgal girişiminin bertaraf edildiğini kaydetti.

Devletin bir yılı aşkın süredir tüm imkanlarıyla FETÖ ve uzantılarıyla mücadelesine devam ettiğinin altını çizen Kaynak, şu ifadeleri kullandı:

"Türk Silahlı Kuvvetlerimiz, Emniyet teşkilatımız ve devletimizin diğer kurumları bünyelerine sızmış bu işbirlikçi hain çetenin bertaraf edilmesiyle dünden daha güçlü bir şekilde vazifelerini sürdürüyorlar.

İnanıyorum ki Türkiye Cumhuriyeti ve asil Türk milleti, ayaklarına pranga olan bu hain işbirlikçilerden kurtuldukça 2023, 2053 ve 2071 hedeflerine doğru koşar adım yürümeye devam edecektir. Birliğimizi kimse bozamayacaktır. Buna teşebbüs edenler milletimizin ve devletimizin kahredici gücü karşısında diz çöküp nedamet getireceklerdir.

15 Temmuz hain işgal girişiminin birinci yıldönümünde 15 Temmuz şehitleri şahsında tüm şehitlerimize rahmet, gazilerimize şifa dilerim. Allah birliğimizi beraberliğimizi daim etsin."

Yorumlar