11 Mayıs Pazartesi Gelinim Mutfakta puan durumu, kim kazandı?

Gelinim Mutfakta yarışması yeni bir haftaya daha başladı. İzleyici 11 Mayıs Gelinim Mutfakta kim birinci oldu, çeyrek altını kim kazandı? Gelinim Mutfakta yeni yarışmacı Kıymet gelin ve kayınvalide Nur hanım oldu. Gelinim Mutfakta 11 Mayıs puan durumu ne oldu, çeyrek altını kim kazandı?

Google Haberlere Abone ol
11 Mayıs Pazartesi Gelinim Mutfakta puan durumu

Gelinim Mutfakta 11 Mayıs Pazartesi günü puan durumu, çeyrek altını kim kazandı? Bu hafta yeni gelen gelin Kıymet oldu kayın valide Nur hanımla birlikte Gelinim Mutfakta yarışmasının yeni yarışmacıları oldu. Gelinim Mutfakta 11 Mayıs puanları yazımızda verildi.

11 Mayıs Pazartesi Gelinim Mutfakta kim birinci oldu haftaya yeni bir soluk katacak. Neslihan, Elif, Hatice ve yeni yarışmacı Kıymet arasında rekabet bu hafta da devam edecek.

11 Mayıs Pazartesi Gelinim Mutfakta toplam puanlar bugünün sonunda kaynanaların vereceği puanlarla birlikte netlik kazanacak. Yeni yarışmacı ile yeni bir renk gelecek olan yarışmada yine birbirinden lezzetli yemekler denenecek.

11 Mayıs Pazartesi puanları, gelinlerin durumunu ortaya koyacak. Bu hafta bilezikleri her an gelinlerden biri alabilir toplam alınan puanlarla haftanın birincisini ya da elenen gelinini tahmin etmek zor. Ancak programın ilerleyen saatlerinde kaynanaların yapacapı tadım ve puanlama ile belirlenecek.

11 Mayıs Gelinim Mutfakta kim birinci oldu sorusunun cevabı bugün alınacak puanlarla belirlenecek. Geçen hafta elenen gelin Betül oldu bu hafta Betül'ün yerine gelen isim ise Kıymet oldu.

Bugün 11 Mayıs puan tablosu günün birincisini belirleyecek ve çeyrek altının sahibi belli olacak.

Gelinim Mutfakta 11 Mayıs puanları

Bugün Gelinim Mutfakta 11 Mayıs Puanlama bölümünde hangi gelin hangi kaynanadan kaç puan aldı? Günün birincisi kim oldu, kim kazandı ve çeyrek altını hangi gelin kazandı? Son tadım ve puanlama ile belirlenecek. Son puanlarda verildiğinde aşağıdaki tablo güncellenecektir. 

GELİNİM MUTFAKTA 11 MAYIS PAZARTESİ PUAN DURUMU

Yeni bir haftaya merhaba diyen yarışmada, kaynanaların yaptığı tadım ve puanlamalar günün birincisini belirleyecek. Hangi kaynana kendi gelinin tabağını bulabilecek. 5 puan kime gidecek işte detaylar.

11 Mayıs puan tablosu aşağıda verilmiştir.

  Kıymet Neslihan Elif Hatice
Nur Hanım 5 1 2 2
Reyhan Hanım 1 2 5 3
Çiğdem Hanım 1 2 2 5
Hüsniye Hanım 3 1 3 5
Toplam Puan  10 6 12 15

 

Günün birincisi Hatice oldu. Hatice 15 puan alarak çeyrek altını kazandı. Günün sonuncusu ise 6 puanla Neslihan oldu.

  

Bugün gelinler Pum Pum Çorbası yaparak yarıştı

   

GELİNİM MUTFAKTA CANLI İZLE

Kanal D ekranlarında Hafta İçi her gün saat 12:15'de yayınlanan ve çok sevilen yarışma programı Gelinim Mutfakta yine heyecan ve eğlenceli dolu bölümü ile ekranlardaki yerini aldı. Yarışmanın 521. bölümü sevenleri ile buluştu. Gelinim Mutfakta 11 Mayıs CANLI İZLE

GELİNİM MUTFAKTA BAŞVURU NASIL YAPILIR?

Kanal D ekranlarında yayınlanan ve sevilen program Gelinim Mutfakta için başvuru nasıl yapılır, başvuru şartları nelerdir? İşte detaylar...

Kayın validenizin ve sizin vesikalık fotoğrafınız bilgisayarınızda yüklü bulunması gerekiyor. Fotoğraflarınızı hazır ettikten sonra aşağıdaki formu doldurmanız gerekmektedir. Formun üzerine tıklayarak Gelinim Mutfakta Başvuru Formuna ulaşabilirsiniz. 

FATİH ÜREK KİMDİR?

Fatih Ürek, 3 Nisan 1956 yılında doğdu. Aslen Erzurumludur. 63 yaşında olan ünlü sunucunun asıl mesleği müzisyenlik ve şarkıcılıktır. 1993 yılında adım attığı sanat hayatında halen başarılı bir şekilde varlığını sürdürmektedir.

20'li yaşlarına kadar tiyatro çalışmalarında bulunan Fatih Ürek, tiyatro hayatına bu yaşlarda son verdi. Daha sonra çeşitli mesleklerde çalıştı. Ardından ses sanatçısı olma yolunda profesyonel adım attı. İlk albümü 'Yaktı Yaktı' dır. Çıkardığı albümlerinin yanı sıra bir çok filmde de rol almıştır. 

Yorumlar