1 Mayıs Gelinim Mutfakta kim birinci oldu, kim elendi?

Gelinim Mutfakta yarışması hafta finali ile ekranlara geldi. İzleyici 1 Mayıs Gelinim Mutfakta kim birinci oldu, kim elendi merak etti. Gelinim Mutfakta yarışmacıları Hatice, Elif, Güngör ve Neslihan hafta boyunca hünerlerini sergiledi. Peki Gelinim Mutfakta 1 Mayıs puan durumu ne oldu? İşte sonuç

Google Haberlere Abone ol

Gelinim Mutfakta 1 Mayıs Cuma günü kim birinci oldu, kim elendi? Hatice rakiplerinden önde gitse de bugün alınacak puanlar beş bileziğin sahibini belirleyecek.  Hafta finalinde 1 Mayıs Gelinim Mutfakta puan durumu, kim birinci oldu, kim elendi merak konusu oldu. Gelinim Mutfakta 1 Mayıs puanları haftanın birincisini belirleyecek. Yazımızda tüm detayları bulabilirsiniz.

1 Mayıs Cuma Gelinim Mutfakta puanları bu haftanın birincisini belirleyecek. Elif rakiplerine dün aldığı puanlarla birlikte hafta puanını 52'ye yükseltti ancak bugün alınacak puanlar haftanın birincisini belirlemede etkili olacak. Neslihan, Elif ve Hatice arasında birer puan fark var dolayısıyla bugün alınacak puanlar çok önemli.

1 Mayıs Cuma Gelinim Mutfakta haftalık puanlar bugünün sonunda kaynanaların vereceği puanlarla birlikte netlik kazanacak. Ancak haftanın son gününe gelindiğinde alınan toplam puanlar şu şekilde oldu: Hatice düne kadar önde götürdüğü birinciliği dün Elif'e kaptırdı. Elif 52 puanda, Neslihan 51, Hatice, 49, bu hafta yarışmaya yeni katılan Güngör ise 39 puanda. Dolayısıyla bugünkü yarışma kıyasıya bir rekabetle sürecek.

1 Mayıs Cuma puanları, gelinlerin durumunu ortaya koyacak. Bu hafta bilezikleri her an gelinlerden biri alabilir toplam alınan puanlarla haftanın birincisini ya da elenen gelinini tahmin etmek zor. Ancak programın ilerleyen saatlerinde kaynanaların yapacapı tadım ve puanlama ile belirlenecek.

1 Mayıs Gelinim Mutfakta kim birinci oldu, kim elendi sorusunun cevabı bugün alınacak puanlarla belirlenecek. Eleme potasına Güngör düşebilir ancak diğer gelinler kaynanalardan bir puan alırlarsa durum tamamen tersine dönebilir. Bugün alınacak puanlar kritik durumu ortaya koyacak.

Bugün 1 Mayıs puan tablosu haftanın birincisi olup bilezikleri alan gelinini belirleyecek ve hangi gelin elenecek belli olacak.

Bugün Gelinim Mutfakta 1 Mayıs Puanlama bölümünde hangi gelin hangi kaynanadan kaç puan aldı? Haftanın birincisi kim oldu, kim elendi ve bilezikleri hangi gelin kazandı? Son tadım ve puanlama ile belirlenecek.

GELİNİM MUTFAKTA 1 MAYIS CUMA PUAN DURUMU

Hafta finalinde hangi gelinin birinci olacağı izleyici tarafından merakla bekleniyor. Bugün puan tablosu bunu belirlemede etkili olacak. Hafta inaline kadar gelinlerin aldığı çeyrek altın durumu şu şekilde: Perşembe günü Neslihan , Çarşamba günü Elif, Salı günü Hatice, Pazartesi ise kura sonucu Elif aldı. Dolayısıyla bu hafta Güngör hariç bütün gelinler çeyrek altını kazandı. Güngör bugün de performans sergileyemezse muhtemelen Güngör eleme potasına düşecek. 

Puanlar netleşti, günün son tadım ve puanlaması yapılmadı henüz ama aşağıdaki tablodaki puanlara göre hesapladığımızda Gelinim Mutfak elenen gelin Güngör oluyor. Hatice ise haftanın birincisi olarak altın bilezikleri kazandı.

  Güngör Neslihan Elif Hatice
Sevim
Hanım
4 1 1 5
Reyhan Hanım 2 5 1 2
Çiğdem Hanım 2 1 5 3
Hüsniye Hanım 1 3 2 5
Toplam Puan  9 10 9 15

 

GELİNİM MUTFAKTA HAFTANIN TOPLAM PUANLARI

Gelinim Mutfakta Haftanın Toplam Puanları izleyici tarafından merak konusu oldu. İşte bugüne kadar gelinlerin aldığı toplam puanlar

Gelinlerin İsimleri Toplam Puanlar
Hatice 35
Neslihan 36
Elif 45
Güngör 30

 

Gelinim Mutfakta kim kazandı, kim elendi büyük bir merakla bekleniyor. 

   

Gelinim Mutfakta Toplam Puanlar

GELİNİM MUTFAKTA CANLI İZLE

Kanal D ekranlarında Hafta İçi her gün saat 12:15'de yayınlanan ve çok sevilen yarışma programı Gelinim Mutfakta yine heyecan ve eğlenceli dolu bölümü ile ekranlardaki yerini aldı. Yarışmanın 515. bölümü sevenleri ile buluştu. Gelinim Mutfakta 1 Mayıs CANLI İZLE

GELİNİM MUTFAKTA BAŞVURU NASIL YAPILIR?

Kanal D ekranlarında yayınlanan ve sevilen program Gelinim Mutfakta için başvuru nasıl yapılır, başvuru şartları nelerdir? İşte detaylar...

Kayın validenizin ve sizin vesikalık fotoğrafınız bilgisayarınızda yüklü bulunması gerekiyor. Fotoğraflarınızı hazır ettikten sonra aşağıdaki formu doldurmanız gerekmektedir. Formun üzerine tıklayarak Gelinim Mutfakta Başvuru Formuna ulaşabilirsiniz. 

FATİH ÜREK NERELİ?

Fatih Ürek, 3 Nisan 1956 yılında doğdu. Aslen Erzurumludur. 63 yaşında olan ünlü sunucunun asıl mesleği müzisyenlik ve şarkıcılıktır. 1993 yılında adım attığı sanat hayatında halen başarılı bir şekilde varlığını sürdürmektedir.

20'li yaşlarına kadar tiyatro çalışmalarında bulunan Fatih Ürek, tiyatro hayatına bu yaşlarda son verdi. Daha sonra çeşitli mesleklerde çalıştı. Ardından ses sanatçısı olma yolunda profesyonel adım attı. İlk albümü 'Yaktı Yaktı' dır. Çıkardığı albümlerinin yanı sıra bir çok filmde de rol almıştır. 

Yorumlar