1 kişiyi öldürüp 2 kişiyi de yaralayan zanlıya mahkeme ceza yağdırdı

Samsun’da alacağını istemek için gittiği otelde yaşanan tartışma sonrası 1 kişiyi öldürüp iki kişiyi de ağır yaralayan Hurşit Şahin’i, mahkeme, ceza yağmuruna tuttu.

Google Haberlere Abone ol
1 kişiyi öldürüp 2 kişiyi de yaralayan zanlıya mahkeme ceza yağdırdı

Samsun’da alacağını istemek için gittiği otelde yaşanan tartışma sonrası 1 kişiyi öldürüp iki kişiyi de ağır yaralayan Hurşit Şahin’i, mahkeme, ceza yağmuruna tuttu. Hem müebbet hem 34 yıl ile cezalandırılan zanlı, hakime, "Benim adaletim bana, sizin adaletiniz size.” diye tepki gösterdi.

Geçtiğimiz yıl nisan ayında İlkadım ilçesi adliye binası karşısında bulunan bir otele alacağını istemek için gelen 47 yaşındaki Hurşit Şahin, burada otel personeli ile tartıştı. Patronun otelde olmadığının söylenmesi üzerine sinirlenen Şahin, silahla rastgele ateş etti. Yaşanan arbede sonrası otel çalışanlarından 54 yaşındaki Kenan Öre ,kaldırıldığı hastanede hayatını kaybederken, 19 yaşındaki Erol Tezcan ve 20 yaşındaki Fatih Çalışkan ise ağır yaralandı.

Olay sonrası yakalanan Şahin ile ilgili Samsun 1'inci Ağır Ceza Mahkemesi'nde açılan davanın son duruşması gergin geçti. Son sözü sorulan Hurşit Şahin, "Benim adaletim bana, sizin adaletiniz size. Ben bu olayı planlamadım. Planlı yapsaydım bu olay faili meçhul kalırdı." dedi.

Mahkeme, 1 kişi öldürmek suçundan müebbet alan Şahin’e, ayrıca, 2 kişiyi ağır yaralamak, tehdit ve ruhsatsız silah bulundurmak suçlarından da toplam 34 yıl 1 ay hapis cezası verdi. Öte yandan, Hurşit Şahin’in olay sonrası kaçmasına yardımcı olan Muzaffer Yılmaz da suçluya yardım ve yataklık suçundan 20 yıl 20 ay cezaya çarptırıldı.
CİHAN

Yorumlar