Teröre inat 'uçurtma şenliği'

Şırnak Güçlükonak'ta terör nedeniyle evlerinden olan vatandaşlar için 'uçurtma şenliği' düzenlendi

Google Haberlere Abone ol
Teröre inat 'uçurtma şenliği'
Şırnak'ta Güçlükonak Kaymakamlığı tarafından, terör saldırıları sonucu kent merkezindeki evlerini terk ederek ilçeye gelen ailelerin çocukları için Uçurtma Şenliği düzenlendi. 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı çerçevesinde düzenlenen şenlikte çocuklar doyasıya eğlendi.

Şırnak'ta Güçlükonak Kaymakamlığı tarafından, terör saldırıları sonucu kent merkezindeki evlerini terk ederek ilçeye gelen ailelerin çocukları için Uçurtma Şenliği düzenlendi.

23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı çerçevesinde düzenlenen şenlikte çocuklar doyasıya eğlendi.

Şenlik öncesi terör mağduru çocukları makamında ağırlayan Kaymakam Şahin Kazancı, temsili olarak 2 öğrenciyi makamına oturttu. Kaymakamlık makamına oturan çocuklar, Şırnak'ta olayların sona ermesini ve bölgelerinde artık terör olaylarının yaşanmaması istediklerini söyledi.

Çocuklar, ilçeye geldikleri ilk günden bu yana kendilerine her zaman destek olan Kazancı'ya teşekkür etti. Çocuklara kitap hediye edildi.

Daha sonra Kazancı, beraberindekiler ve terör mağduru çocuklar, Uçurtma Şenliği'ne katılmak üzere ilçe dışında bulunan mesire alanına gitti.

Uçurtmalarını hazırlamalarında Kazancı'nın da yardım ettiği çocuklar, uçurtmalarını en yükseğe çıkarmak için birbirleriyle yarıştı.

Yorumlar