Şırnak'ta polise roketli ve silahlı saldırı: Bir şehit, iki yaralı

Sokağa çıkma yasağının devam ettiği Şırnak'ta bugün devriye gezen polis aracı PKK'nın saldırısına uğradı, 1 polis memuru şehit oldu

Google Haberlere Abone ol
Şırnak'ta polise roketli ve silahlı saldırı: Bir şehit, iki yaralı

PKK'nın çukurlar kazarak barikatlar kurduğu Şırnak'ta devam eden operasyonlar sırasında devriye gezen bir polis aracı saldırıya uğradı. PKK mensuplarının roket ve uzun namlulu silahlarla saldırdığı polis arasında bulunan üç polis memuru vurularak yaralandı. Yaralı polislerden biri kaldırıldığı hastanede kurtarılamayarak hayatını kaybetti.

Emniyet kaynaklarından alınan bilgilere göre, sokağa çıkma yasaklarının ve operasyonların devam ettiği Şırnak merkezde polis aracı saldırıya uğradı.

Alınan bilgiye göre 14 Mart'tan bu yana uygulanan sokağa çıkma yasağıyla birlikte başlayan operasyonlar kapsamında bugün Merkez Bahçelievler Mahallesi Vatan Caddesi’nden geçmekte olan zırhlı araca terör örgütü PKK mensuplarınca roketatarlı ve uzun namlulu silahlarla saldırı düzenlendi. 

Terör saldırısında üç polis memuru yaralandı. Yaralı polisler olay yerine çağrılan ambulanslar ile Şırnak Devlet Hastanesi’ne kaldırıldı.

Hastaneye kaldırılan yaralılardan durumu ağır olan bir polis memuru doktorların müdahalesine rağmen kurtarılamayarak şehir olurken, iki yaralının durumunun ise iyi olduğu öğrenildi. Saldırıyı gerçekleştiren teröristlerin etkisiz hale getirilmesi için operasyonların devam ettiği belirtildi.

Yorumlar