Şemdinli'de çatışmada öldürülen terörist sayısı 7 oldu

Şemdinli Derecik'te devam eden operasyonda çıkan çatışmada 7 terörist öldürüldü

Google Haberlere Abone ol
Şemdinli'de çatışmada öldürülen terörist sayısı 7 oldu
Hakkari’nin Şemdinli İlçesi Derecik Beldesi’nde Irak sınırında operasyonda olan askerlere teröristler tarafından havan ve uzun namlulu silahlarla ateş açıldı. Çıkan çatışmada 1 üsteğmen ve 1 er yaralanırken, en az 7 terörist öldürüldü.

Şemdinli İlçesi’nin Irak’a sıfır noktada bulunan Samanlı ve Cedikhan bölgesinde operasyonda bulunan güvenlik güçlerine, bugün sabah saatlerinde Irak tarafındaki teröristlerce havan ve uzun namlulu silahlarla saldırı düzenlendi. İlk ateşte, 1 üsteğmen ile 1 er yaralanırken, güvenlik güçleri teröristlere anında karşılık verdi. Çıkan çatışmalarda en az 7 teröristin öldürüldüğü belirtildi.

Bölgeye takviye birlikler sevkedilirken, çatışmalar sürüyor. Sınırda konuşlu birliklerden de saldırının yapıldığı bölgeye yoğun top atışı yapıldı.

Yorumlar

melek demir Yedi kayip ortadoguda koca devlet kurmak istiyotsun sakllanarak haince bir onun arkasindasindasin bir bunun eteginde vah vah
bu şerefsizler hala anlamadılarmı maşa olduklarını bu memleketin askerine kurşun sıkıyorlar ne kazanacaklar işte en güvendikleri devlet yine sattı bunları cünkü kullandılar aklınız başınıza gelsin sizi koruyan sadece türkiye vardır başka devletlere uşaklık etmeyin şerefli olun vatana ihanet etmeyin