İstanbul Güngören'de korkutan yangın FOTO

İstanbul Güngören'de ilçenin adını taşıyan spor kulübüne ait stadın altında yangın çıktı.

Google Haberlere Abone ol
İstanbul Güngören'de korkutan yangın FOTO

İstanbul'un Güngören ilçesinde, ilçenin ismini taşıyan spor kulübüne ait stadyumun altındaki iş yerinde yangın çıktı. Kısa süre içinde itfaiye tarafından müdahale edilen yangında can kaybı yaşanmadı. 

Görgü şahitlerine göre, Güngörenspor'a ait stadyumun tribünlerinin altında bulunan ekmek fabrikasında akşam saatlerinde yangın çıktı. Yangın sonucu herhangi bir can kaybı yaşanmazken, işyerinde hasar meydana geldi. 



İlçede paniğe neden olan olay, saat 21.30 sıralarında meydana geldi. Güngören Stadı'nın tribünlerinin altındaki ekmek fabrikasında henüz bilinmeyen bir nedenle yangın çıktı. Stadyumda çalışan görevliler durumu hemen itfaiye, sağlık ve polis ekiplerine bildirdi. Kısa sürede olay yerine gelen Güngören, Bakırköy ve Merter itfaiye grupları yangına müdahale etti. Polis ekipleri çevrede önlem alırken, sağlık görevlileri de hazır bekledi. İtfaiye ekipleri yangını kısa süre içinde tamamen söndürdü. Ayrıca, itfaiye ekipleri stadın içine girerek tribünlerde bir süre inceleme yaptı. Yangın sırasında ekmek fabrikasında çalışan kimse olmadığı öğrenildi.



Kısa sürede kontrol altına alınan yangın nedeni henüz belirlenemezken, fabrikanın gün içerisinde gerçekleştirilen ilaçlama nedeniyle boş olması can kaybına engel oldu. Yangın nedeniyle ekmek fabrikası kullanılmaz hale geldi. İtfaiye ekiplerinin olaya zamanında müdahale etmesiyle alevler söndürülerek soğutma ve duman tahliyesi çalışması yapıldı.

Yanan iş yerinde çalışan Sedat Aldoğan, yangın çıktığını bir arkadaşından öğrendiğini ifade ederek, "Ekmek imalatı yapıldığı bir yer burası. Üst tarafı da stat, yangının neden çıktığını bilmiyoruz ama can kaybı ve yaralanma yok. İlaçlama yapılmıştı, zaten burası boştu" dedi.

Yorumlar