İstanbul'da göstericiler taksiciyi öldürdü

İstanbul Sultangazi'de göstericiler belediye otobüsünü yaktı, taksi şoförünü öldürdü. Eyüp'te ise kundaklanan park halindeki 4 servis aracı ile 1 kamyonet kullanılamaz hale geldi.

Google Haberlere Abone ol
İstanbul'da göstericiler taksiciyi öldürdü
İstanbul Gazi Mahallesi'nde izinsiz gösteri sırasında molotofkokteyli atılan İETT otobüsü kullanılamaz hale geldi. Silahla vurulan taksi şoförü yaşamını yitirdi.

Gazi Mahallesi Adem Yavuz Caddesi'nde toplanan ve aralarında maskeli kişilerin de bulunduğu bir grup, slogan atarak izinsiz gösteri yaptı.

Göstericiler yoldan geçen İETT otobüsünü durdurarak, şoför ve yolcuları indirdi. Şüphelilerin molotofkokteyli attığı otobüste yangın çıktı.

Olay yerine polis ekiplerinin gelmesi üzerine göstericiler ara sokaklara kaçarken, itfaiye ekipleri köpüklü suyla otobüsteki yangını söndürdü. Yangında, otobüsün büyük kısmı hasar gördü.

Bu arada, göstericiler 1331 Sokak'ta seyir halindeki bir taksiyi durdurmak istedi. Taksi şoförü Şeref Çakırmanoğlu (55) aracıyla kaçmak isterken silahla ateş açılması sonucu kolundan ve karnından yaralandı. Özel bir tıp merkezine kaldırılan Çakırmanoğlu, yaşamını yitirdi.

Emniyet yetkilileri, olayın, güvenlik güçlerinin henüz bölgeye ulaşmadığı sırada yaşandığını ve taksi şoförünün göstericiler tarafından açılan ateşle hayatını kaybettiğini ifade etti.

Olayla ilgili 4 kişinin gözaltına alındığı, soruşturmanın sürdüğü bildirildi.

EYÜP'DE 4 ARAÇ KUNDAKLANDI

İstanbul'un Eyüp ilçesi Karadolap Mahallesi Filiz Sokak'ta park halinde bulunan 4 servis minibüsü ile 1 kamyonet kimliği belirsiz kişilerce üzerlerine yanıcı madde dökülerek kundaklandı. Vatandaşların ihbarı üzerine olay yerine çok sayıda itfaiye ve polis ekibi sevk edildi. İtfaiyenin müdahalesi sonucu söndürülen servis minibüsleri ile kamyonet tamamen yanarak kullanılamaz hale geldi. 



Eyüp'te park halindeki 4 servis aracı ile 1 kamyonet kundaklandı. Alınan bilgiye göre, Karadolap Mahallesi Filiz Sokak'ta park halinde bulunan 4 servis minibüsü ile 1 kamyonet kimliği belirsiz kişilerce üzerilerine yanıcı madde dökülerek kundaklandı. Vatandaşların ihbarı üzerine olay yerine çok sayıda itfaiye ve polis ekibi sevk edildi.

İtfaiyenin müdahalesi sonucu söndürülen servis minibüsleri ile kamyonet tamamen yanarak kullanılamaz hale geldi. Araçların önünde park halinde bulunduğu 4 katlı apartmanda da yükselen alevler nedeniyle hasar meydana geldi.

Yorumlar