Gaziantep'te terör saldırısı

"Devletimizin şiddet eli, bu cinayeti işleyenlere en acımasız şekilde dersini verecektir"

Google Haberlere Abone ol
Gaziantep'te terör saldırısı
Eski Aile ve Sosyal Politikalar Bakanı, AK Parti Denizli Milletvekili Sema Ramazanoğlu, Gaziantep'teki terör saldırısında yakınlarını kaybeden ailelere, taziye ziyaretinde bulundu.

Terör saldırısının gerçekleştirildiği yerde incelemelerinin ardından, bazı aileleri ziyaret eden Ramazanoğlu, şehit yakınlarına başsağlığı, yaralı yakınlarına da geçmiş olsun dileklerini iletti.
Ramazanoğlu, ziyaretlerin ardından, Denizli'deki bazı iş adamları ve parti yöneticileriyle beraber büyük acının yaşandığı Gaziantep'e gelerek, ailelerle buluşmak istediklerini belirtti.

Türkiye'nin kuzeyinden güneyine, doğusundan batısına her şeyi ile bir bütün olduğunu ifade eden Ramazanoğlu, şunları söyledi:

"Gaziantep'te üzüntümüz çok büyüktü ama güzel şeylerle de karşılaştık. Büyükşehir Belediye Başkanımız Fatma Şahin başta olmak üzere, tüm kent dinamiklerine çok teşekkür etmek istiyorum.
Çünkü patlamayla ilgili tüm fiziksel izler anında silinmiş. Evler ve sokaklar pırıl pırıl. Psikolojik rehabilitasyon da yerine getirilmiş. Acımız çok büyük ama arkadaşlarımızın yapmış oldukları maddi ve manevi çalışmalarla gördük ki devletimizin şefkat eli buradaki insanlarımızın üzerinde.
Devletimizin şiddet eli ise bu cinayeti işleyenlere en acımasız şekilde dersini verecektir. Buradan tüm dünyaya bir mesaj veriyoruz: Gaziantep, Denizli, Samsun, Antalya, hepimiz kocaman yürek Türkiye'yiz. Biz hep birlikte büyük bir milletiz."

Yorumlar